More

  Latest Posts

  Valentino Rossi rămâne în MotoGP cu Petronas Yamaha

  valentino rossi signs new 2 year contract with yamaha video 83341 1

  Valentino Rossi va rămâne în MotoGP pentru cel puțin încă un an, în urma semnării unui contract cu Petronas Yamaha Sepang Racing Team. Rossi, care și-a petrecut aproape întrega carieră concurând pentru cei de la Yamaha, a declarat în ianurie, că va parasi programul la finalul sezonului. Totuși, sportivul de 41 de ani, nu era încă decis dacă va rămâne în sportul cu motor sau nu.

  Decizia a fost luată acum: „Mă bucur să vă anunț că voi continua să concurez alături de Petronas Yamaha Sepang Racing Team. Am cugetat îndelung înainte să iau această decizie, deoarece provocarea este din ce în ce mai mare. Ca să fii în topul clasamentului în MotoGP trebuie să muncești foarte mult, să te antrenezi zilnic, și să duci o viață de atlet, dar încă îmi place și vreau să continui.”

  „Am luat decizia în prima jumătate a anului și am discutat-o cu cei de la Yamaha, iar ei au fost în asentimentul meu. Mi-au spus că și dacă nu se găseste un loc pentru mine în echipa de uzină, sprijină cei din fabrică și îmi oferia o motocicletă.”

  Rossi vă fi colegul lui Franco Morbidelli, iar Fabio Quartararo, noul candidat la titlu, îi vă lua locul în echipa de uzină.

  Sunt încântat de trecerea mea la Petronas Yamaha SRT. Sunt tineri, dar au dovedit că sunt o echipă de top. Sunt serioși și organizați. De anul acesta mi-am schimbat și eu șeful de echipă. Sunt mulțumit de Davidsi cred că nu am atins încă apogeul. Ăsta e unul dintre motivele pentru care am alescontinui, fiindcă atmosfera din echipă îmi place enorm.”

  „Mă bucur că Franco vă fi coechipierul meu, deoarece e un pilot al academiei, vă fi interesant. Cred că putem lucra împreună că să obținem rezultate satisfăcătoare.”

  Rossi are în palmares 15 sezoane de MotoGP cu echipa de uzină a celor de la Yamaha, patru titluri câștigate, 142 de podiumuri și 56 de victorii.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss