More

  Latest Posts

  Valentino Rossi programează o conferință de presă specială la ora 17:15

  Valentino Rossi de la Petronas Yamaha SRT a luat o decizie în legătură cu viitorul său în MotoGP și își va dezvălui planurile mai târziu în această după-amiază după ce a programat o conferință de presă specială la ora 16:00 (GMT + 2). Puteți urmări anunțul complet în direct și gratuit pe motogp.com.

  Doctorul a îndurat cel mai dur început al unei campanii de primă clasă din ilustra sa carieră, cu doar un top zece terminat în numele său pe terenul de acasă din Mugello. Cu toate acestea, au existat scântei strălucitoare în prima jumătate a anului 2021, cu spectacole memorabile de sâmbătă în Qatar și, de asemenea, ultima dată la Assen.

  Acum, la 42 de ani, italianul a realizat aproape tot ce este de realizat în acest sport. Singurul lucru pe care încă nu l-a făcut este să piloteze pentru propria echipă, lucru pe care 2022 l-ar putea oferi. În cele din urmă, vor fi răspunse toate întrebările şi lămurite zvonurile și intrigile legate de faptul că multiplul campion mondial își va pune costumul în cui sau va continua încă un an.

  Toți ochii vor fi îndreptaţi spre Valentino Rossi la ora 16:15 (GMT + 2) la Red Bull Ring și puteți urmări anunțul de neratat LIVE ȘI GRATUIT pe motogp.com.

  Mai multe ştiri despre MotoGP găsiţi AICI!

  Sursa: MotoGP

  Photocredit: MotoGP


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss