Latest Posts

Valentino Rossi programează o conferință de presă specială la ora 17:15

Vizualizări: 10457

Valentino Rossi de la Petronas Yamaha SRT a luat o decizie în legătură cu viitorul său în MotoGP și își va dezvălui planurile mai târziu în această după-amiază după ce a programat o conferință de presă specială la ora 16:00 (GMT + 2). Puteți urmări anunțul complet în direct și gratuit pe motogp.com.

Doctorul a îndurat cel mai dur început al unei campanii de primă clasă din ilustra sa carieră, cu doar un top zece terminat în numele său pe terenul de acasă din Mugello. Cu toate acestea, au existat scântei strălucitoare în prima jumătate a anului 2021, cu spectacole memorabile de sâmbătă în Qatar și, de asemenea, ultima dată la Assen.

Valentino Rossi programează o conferință de presă specială la ora 17:15

Acum, la 42 de ani, italianul a realizat aproape tot ce este de realizat în acest sport. Singurul lucru pe care încă nu l-a făcut este să piloteze pentru propria echipă, lucru pe care 2022 l-ar putea oferi. În cele din urmă, vor fi răspunse toate întrebările şi lămurite zvonurile și intrigile legate de faptul că multiplul campion mondial își va pune costumul în cui sau va continua încă un an.

Toți ochii vor fi îndreptaţi spre Valentino Rossi la ora 16:15 (GMT + 2) la Red Bull Ring și puteți urmări anunțul de neratat LIVE ȘI GRATUIT pe motogp.com.

Mai multe ştiri despre MotoGP găsiţi AICI!

Sursa: MotoGP
Photocredit: MotoGP
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

MotoGP

Latest Posts

Don't Miss