More

  Latest Posts

  Valentino Rossi nu se gândește încă la retragere

  Valentino Rossi este de câțiva ani buni veteranul clasei MotoGP. Ajuns la 42 de ani, italianul a fost din nou în centrul atenției atunci când a făcut trecerea de la echipa Yamaha de uzină la Petronas SRT, la sfârșitul sezonului trecut.

  Rossi a făcut parte din echipa de uzină a celor de la Yamaha din 2013 până la finele sezonului trecut. Din palmaresul ultimului stint alături de japonezi regăsim trei titluri neoficiale de vicecampion mondial, în 2014, 2015 și 2016, de fiecare dată fiind învins de un pilot spaniol, fie Marc Marquez, fie Jorge Lorenzo.

  Într-un interviu acordat cotidianului La Repubblica, Valentino Rossi a declarat că nu se gândește încă la retragerea din activitate. Carismaticul pilot italian ajuns la cel de-al 22-lea sezon la categoria regină susține că va lua o decizie după ce va vedea cum va decurge activitatea sa din 2021.

  “Oficial, am contract doar pentru acest sezon, dar obiectivul meu este să concurez încă doi ani. Totul depinde de cum va decurge situația în 2021. Dacă mă voi simți bine, mă voi lupta pentru victorii și podiumuri, dacă voi fi în top cinci, voi continua. Altfel, toată munca mea nu își are sensul.” a declarat Valentino Rossi pentru La Repubblica.

  Pentru 2021, Valentino Rossi are contract valabil cu Petronas SRT Yamaha. Dacă va performa conform așteptărilor, italianul și-ar putea prelungi înțelegerea pentru încă cel puțin un sezon.

  Sursa: La Repubblica

  Photocredit: Petronas SRT


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss