Latest Posts

Valentino Rossi nu se gândește încă la retragere

Vizualizări: 12337

Valentino Rossi este de câțiva ani buni veteranul clasei MotoGP. Ajuns la 42 de ani, italianul a fost din nou în centrul atenției atunci când a făcut trecerea de la echipa Yamaha de uzină la Petronas SRT, la sfârșitul sezonului trecut.

Rossi a făcut parte din echipa de uzină a celor de la Yamaha din 2013 până la finele sezonului trecut. Din palmaresul ultimului stint alături de japonezi regăsim trei titluri neoficiale de vicecampion mondial, în 2014, 2015 și 2016, de fiecare dată fiind învins de un pilot spaniol, fie Marc Marquez, fie Jorge Lorenzo.

Într-un interviu acordat cotidianului La Repubblica, Valentino Rossi a declarat că nu se gândește încă la retragerea din activitate. Carismaticul pilot italian ajuns la cel de-al 22-lea sezon la categoria regină susține că va lua o decizie după ce va vedea cum va decurge activitatea sa din 2021.

“Oficial, am contract doar pentru acest sezon, dar obiectivul meu este să concurez încă doi ani. Totul depinde de cum va decurge situația în 2021. Dacă mă voi simți bine, mă voi lupta pentru victorii și podiumuri, dacă voi fi în top cinci, voi continua. Altfel, toată munca mea nu își are sensul.” a declarat Valentino Rossi pentru La Repubblica.

Pentru 2021, Valentino Rossi are contract valabil cu Petronas SRT Yamaha. Dacă va performa conform așteptărilor, italianul și-ar putea prelungi înțelegerea pentru încă cel puțin un sezon.

Sursa: La Repubblica
Photocredit: Petronas SRT
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

La Repubblica

Latest Posts

Don't Miss