Latest Posts

United Autosports îl anunţă pe Owen ca unul dintre piloţii cu normă întreagă pentru WEC 2022

Vizualizări: 23259

United Autosports l-a anunțat pe pilotul american Will Owen ca unul dintre piloții săi cu normă întreagă pentru sezonul 2022 al Campionatului Mondial de Anduranță FIA.

Owen preia locul lui Fabio Scherer ca pilot de argint desemnat al United, alături de recent-confirmații Phil Hanson și Filipe Albuquerque într-una dintre cele două intrări ale echipei Oreca 07-Gibson.

Scherer a fost trecut la statutul de aur pentru 2022, împiedicându-l să rămână cu Hanson și Albuquerque pentru un al doilea sezon.

Owen revine la curse cu normă întreagă după o campanie din 2021 petrecută pe margine, după ce a făcut parte anterior din Seria Europeană Le Mans a United și din echipa de 24 de ore Le Mans din 2017 până în 2020.

Tânărul de 26 de ani va participa, de asemenea, în runda de deschidere a IMSA WeatherTech SportsCar Championship, Rolex 24 la Daytona, pentru United alături de Guy Smith, Jim McGuire și Hanson, ca parte a atacului recent anunțat al echipei asupra celor patru Michelin Endurance Cups în 2022.

United Autosports îl anunţă pe Owen ca unul dintre piloţii cu normă întreagă pentru WEC 2022

Șeful United, Richard Dean, a comentat: „Sunt încântat să îi urez bun venit lui Will înapoi în echipă pentru 24 de ore de Daytona 2022 și sezonul 2022 WEC. Am fost foarte triști când a decis să se îndepărteze de curse la sfârșitul sezonului 2020, așa că suntem atât de încântați că a decis să revină încă o dată.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Ne place să-l avem pe Will ca parte a echipei, nu numai că este un pilot rapid, dar este o plăcere să îl avem alături de echipă. Sunt încântat să văd evoluția parteneriatului său cu Phil și Filipe în WEC, precum și văzându-l înapoi la Daytona și cu Jim, Guy și Phil.”

Owen însuși a adăugat: „Luarea unui an de pauză de la curse a fost o decizie bună și mi-a permis să văd multe lucruri dintr-o nouă perspectivă. Respect provocarea de a reveni la viteză, deoarece nu am mai condus de un an, dar cred că, odată ce o voi face, voi fi cel mai bun din câte am fost vreodată.

„În această iarnă voi avea mult de lucru pentru a reveni în modul de conducere pentru Daytona, dar sunt entuziasmat de provocare și, de asemenea, fericit că lucrez din nou cu United.”

Owen devine al doilea pilot american din aliniamentul WEC al United pentru 2022, deoarece Josh Pierson, în vârstă de 15 ani, va face parte din formația pentru a doua mașină a echipei.

Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Anduranţă găsiţi AICI!

Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss