More

  Latest Posts

  Ungaria ar putea organiza o etapă de MotoGP începând cu 2022

  În această dimineață, Dorna, compania deținătoare a drepturilor comerciale ale MotoGP-ului, a anunțat, prin intermediul unui comunicat de presă că a ajuns la un acord de principiu cu guvernul maghiar pentru a organiza o etapă de campionat mondial începând cu 2022.

  Acest anunț nu este unul nou și deloc surprinzător. Ungaria a mai organizat GP-uri de motociclism, între 1990 și 1992, pe circuitul Hungaroring. De asemenea, motociclismul maghiar a dat nume grele în motociclismul mondial, cum ar fi Janos Drapal sau Gabor Talmacsi, ultimul fiind campion mondial la 125 cmc în 2007.

  Ungaria trebuia să organizeze în 2010 un GP pe Balatonring, dar, datorită unor divergențe între promotorii acelui eveniment și guvernul maghiar, etapa a fost mutată la MotorLand Aragon.

  Calendarul MotoGP pentru 2022 va mai avea o noutate, o dată cu revenirea Marelui Premiu al Braziliei, organizat ultima oară în 2004.

  Actualmente nu este cunoscută locația de desfășurare a evenimentului, tocmai pentru că un acord oficial va trebui semnat până cel târziu în februarie 2020. Cel mai probabil, Marele Premiu al Ungariei va avea loc tot la Hungaroring.

   

  Sursa: Autor GP24, Paul Athes

  Photocredit: MotoGP


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss