GP24 Media

LATEST POSTS

Ungaria ar putea organiza o etapă de MotoGP începând cu 2022

Vizualizări: 13927

În această dimineață, Dorna, compania deținătoare a drepturilor comerciale ale MotoGP-ului, a anunțat, prin intermediul unui comunicat de presă că a ajuns la un acord de principiu cu guvernul maghiar pentru a organiza o etapă de campionat mondial începând cu 2022.

Acest anunț nu este unul nou și deloc surprinzător. Ungaria a mai organizat GP-uri de motociclism, între 1990 și 1992, pe circuitul Hungaroring. De asemenea, motociclismul maghiar a dat nume grele în motociclismul mondial, cum ar fi Janos Drapal sau Gabor Talmacsi, ultimul fiind campion mondial la 125 cmc în 2007.

Ungaria trebuia să organizeze în 2010 un GP pe Balatonring, dar, datorită unor divergențe între promotorii acelui eveniment și guvernul maghiar, etapa a fost mutată la MotorLand Aragon.

Calendarul MotoGP pentru 2022 va mai avea o noutate, o dată cu revenirea Marelui Premiu al Braziliei, organizat ultima oară în 2004.

Actualmente nu este cunoscută locația de desfășurare a evenimentului, tocmai pentru că un acord oficial va trebui semnat până cel târziu în februarie 2020. Cel mai probabil, Marele Premiu al Ungariei va avea loc tot la Hungaroring.

 

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Sursa: Autor GP24, Paul Athes
Photocredit: MotoGP
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES