More

  Latest Posts

  Un week-end cu Motorsport național și internațional pentru echipa Sport Masters Year 2012

  Vizualizări: 9301

  Echipa Sport Masters Year 2012 a detașat echipaje in 2 competiții naționale pentru weekend-ul ce tocmai a trecut.

  Echipajul 135 alcătuit din Popa Claudiu și Valeriu Cuciurean a avut debutul in cadrul Raliului Sibiului in divizia secundă, CNR2 la clasa A1 însă o decizie eronata pe shakedown le-a încheiat prematur participarea, răsturnându-se într-un viraj de stânga. Autoturismul pregătit de ei a fost avariat peste capacitățile de reparație in parcul de service și s-au văzut nevoiți să “arunce prosopul”.

  Slovacia, here we come

  Acum pentru ei încep reparațiile și pregătirile pentru următoarea etapă din CNR2 neavând timp de pierdut. Daca pentru ei din punct de vedere sportiv weekend-ul s-a terminat vineri, pentru celelalte 3 echipaje participante de această dată în Campionatul Național de Autoslalom al Slovaciei, a început sâmbătă dis-de-dimineață.

  The Yellow Army from Timisoara

   

  Alin Zaharie cu al sau Mini One a avut un parcurs constant și-a rezervat cea mai bună clasare dintre echipajele românești, un loc 8 la clasa S1. În clasamentul general i-a aparținut locul 96, la 4 poziții distanta de Setyar Cristian, care a ocupat locul 92 în clasamentul general și locul 10 în clasamentul E2 in urma a doua manșe încheiate cu ieșiri de pe traseu și doua manșe încheiate fără probleme.

  Nemeth Peter, performer-ul echipei în acest weekend conform timpilor obținuți pe probe, s-a clasat pe locul 9 la clasa E3 respectiv locul 62 în clasamentul general, cu al său Renault 5 GTT.

  Următoarea competiție bifata de membrii echipei Sport Masters Year 2012 va fi la sfârșitul săptămânii la Mediaș unde va avea loc etapa din CNVC2.

  • Sursa: Setyar Cristian / Sport Masters Year 2012
  • Photocredit: Setyar Cristian / Sport Masters Year 2012
  Sursa:
  Photocredit:

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Latest Posts

  Don't Miss