More

  Latest Posts

  Un week-end cu Motorsport național și internațional pentru echipa Sport Masters Year 2012

  Echipa Sport Masters Year 2012 a detașat echipaje in 2 competiții naționale pentru weekend-ul ce tocmai a trecut.

  Echipajul 135 alcătuit din Popa Claudiu și Valeriu Cuciurean a avut debutul in cadrul Raliului Sibiului in divizia secundă, CNR2 la clasa A1 însă o decizie eronata pe shakedown le-a încheiat prematur participarea, răsturnându-se într-un viraj de stânga. Autoturismul pregătit de ei a fost avariat peste capacitățile de reparație in parcul de service și s-au văzut nevoiți să “arunce prosopul”.

  Slovacia, here we come

  Acum pentru ei încep reparațiile și pregătirile pentru următoarea etapă din CNR2 neavând timp de pierdut. Daca pentru ei din punct de vedere sportiv weekend-ul s-a terminat vineri, pentru celelalte 3 echipaje participante de această dată în Campionatul Național de Autoslalom al Slovaciei, a început sâmbătă dis-de-dimineață.

  The Yellow Army from Timisoara

   

  Alin Zaharie cu al sau Mini One a avut un parcurs constant și-a rezervat cea mai bună clasare dintre echipajele românești, un loc 8 la clasa S1. În clasamentul general i-a aparținut locul 96, la 4 poziții distanta de Setyar Cristian, care a ocupat locul 92 în clasamentul general și locul 10 în clasamentul E2 in urma a doua manșe încheiate cu ieșiri de pe traseu și doua manșe încheiate fără probleme.

  Nemeth Peter, performer-ul echipei în acest weekend conform timpilor obținuți pe probe, s-a clasat pe locul 9 la clasa E3 respectiv locul 62 în clasamentul general, cu al său Renault 5 GTT.

  Următoarea competiție bifata de membrii echipei Sport Masters Year 2012 va fi la sfârșitul săptămânii la Mediaș unde va avea loc etapa din CNVC2.

  • Sursa: Setyar Cristian / Sport Masters Year 2012
  • Photocredit: Setyar Cristian / Sport Masters Year 2012

  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss