More

  Latest Posts

  Un nou weekend în care copiii echipei Junior Motorsport au stabilit performanțe de cel mai înalt nivel

  Cea de-a treia etapă a Campionatului Național de Îndemânare Auto (CNIA), organizat sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv (FRAS) a avut loc la CTPark, pe autostrada A1, in apropierea Bucureștiului.

  Junior Motorsport

  Pe o căldură greu de suportat, piloții au dat lupte strânse ca să urce pe podium iar copiii echipei Junior Motorsport au făcut față cu brio atât căldurii, cât și concurenței. Cu 10 piloți la start, cea mai numeroasă echipă din campionat și singura alcătuită în exclusivitate din copii, s-a pregătit minuțios pentru a dovedi că este nevoie ca motorsport-ul să intre în educația copiilor de la o vârstă fragedă.

  Acest lucru le permite copiilor să-și formeze deprinderi și reflexe care le vor fi de folos, atât în competiții, cât și ulterior, în viața de zi cu zi. Să nu uităm că succesul sportiv în motorsport și accidentele rutiere reduse ale țărilor nordice se datorează și faptului că părinții își îndrumă copiii foarte devreme către această disciplină sportivă.

  Junior

  Rezultatele obținute de piloții Junior Motorsport la această etapă au fost următoarele:

  Campionatul Național de Îndemânare Auto (CNIA)

  Cat J1 (8-10 ani)

  • Locul 1: Alexandru Lepădatu (Craiova)
  • Locul 3: Arthur Chruscielewski (București)

  Cat J2 (11-12 ani)

  • Locul 1: Alexandru Panait (București)
  • Locul 2: Andrei Tudor (București)
  • Locul 4: Radu Mușat (București)
  • Locul 5: Luca Gherghelah (Iași)

  Cat J3 (12-13 ani)

  • Locul 3: Radu Lasai (Iași)
  • Locul 5: Alex Rotaru (București)
  • Locul 8: Ana Maria Chruscielewski (București)
  • Locul 9: Mara Savu (Brașov)

  Grupa Feminină, locul 3: Ana Maria Chruscielewski
  Echipe: Locul 2

  Junior

  Dezvoltarea conceptului Junior Motorsport, atât pe verticală, prin participarea piloților în mai multe campionate, cât și pe orizontală, prin extinderea în toată țara, a dat posibilitatea multor tineri să intre în motorsport cu bugete rezonabile și cu mare succes.

  Sistemul de instruire, conceput și dezvoltat de Junior Motorsport sub deviza „Fast, Safe, Fun”, este unul care aduce un echilibru între joacă și performanță, copiii fiind foarte repede prinși de plăcerea pilotajului sportiv, interacțiunea atât cu instructorul cât și între ei fiind una foarte constructivă care le permite să ajungă la performanțe deosebite într-un timp foarte scurt. Instruirea copiilor se face în centrele zonale din București, Brașov, Târgu Mureș, Iași, Botoșani, Craiova, Cluj și Timișoara unde tot mai mulți copii se pregătesc să intre în CNIA și CNSS pană la sfârșitul anului competițional.

  Echipa este susținută de Shell Helix Motor Oil prin reprezentanța din România Elgeka-Ferfelis, Black Sea Suppliers, RTH Proconstruct, TIAB, Pan Food Sibiu, Michelin.

  Parteneri media; Autoștiri, RPM Racing, GP24 Media.

  Parteneri tehnici: Just Classics, Pop Rally Team, Gorgo’s Garage.

  Junior

  Georgios Ladopoulos (Manager și Fondator Junior Motorsport): “Faptul că cinci din cele nouă locuri pe podiumurile dedicate juniorilor au fost ocupate de copiii noștri, iar echipa s-a clasat pe locul 2, fiind alcătuită exclusiv din copii, arată potențialul pe care-l are generația tânără, dacă este corect îndrumată și suficient pregătită.

  Modelul Fast-Safe-Fun aplicat de Junior Motorsport funcționează foarte bine și vreau să vă dezvălui faptul că, datorită acestui model, Arthur, de pe locul 4 la antrenamentele cronometrate, a urcat pe locul 3 la manșe. Arthur a fost ajutat de colegul lui Alex, în pauză, fiind la doar câteva sutimi de locul 2. Fericirea copiilor, datorată faptului că au urcat ambii pe podium, era de nedescris. Joaca este un component foarte important la aceasta vârstă și copiii prind drag de pilotaj prin această metodă”.

  Junior Motorsport

   

  Linkuri Utile:
  Junior Motorsport – Timișoara
  Junior Motorsport – Târgu Mureș
  Junior Motorsport – Iași
  Junior Motorsport – Craiova
  Junior Motorsport – Brașov

  Sursa: Comunicat - Junior Motorsport
  Photocredit: Junior Motorsport

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Comunicat - Junior Motorsport

  Latest Posts

  Don't Miss