Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Un investitor american ar putea prelua o echipă de Formula 1

  În ultimele zile, numele grupului de investiții Sportstek Acquisition Corporation a apărut tot mai frecvent în opinia publică. Cu largi conexiuni în lumea sportului, compania americană este interesată să preia o echipa de Formula 1 în viitorul apropiat.

  În spatele acestui grup de investiții este Tavo Hellmund, cel care a fost unul dintre artizanii circuitului din Austin. De altfel, nu este pentru prima dată când Hellmund își arată interesul pentru o echipă de Formula 1, ultima oară acestui lucru întâmplându-se în 2015, atunci când au apărut problemele financiare la Manor F1.

  El a confirmat într-un interviu acordat publicației Autoweek că interesul său este încă viu, iar un potențial ar putea fi Michael Andretti, fost pilot de Formula 1 și fiul lui Mario Andretti, campionul mondial din 1978. “De la retragerea sa competițională, Michael a demonstrat că are toate atuurile necesare pentru a deveni un proprietar de echipă. Formula 1 ar crește cu valoric cu un asemenea om în interiorul fenomenului.” a declarat Hellmund.

  Aparent, interesul manifestat de Hellmund este împărțit înspre Alpha Tauri și Alfa Romeo, cele două echipe fiind cele vehiculate ca potențiale puncte de interes pentru grupul de investitori americani. Momentan, ambele echipe au refuzat să discute pe tema acestui subiect.

  Foto – Alchetron

  Sursa: GP Blog

  Photocredit: Alchetron


  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss