GP24 Media

LATEST POSTS

Un investitor american ar putea prelua o echipă de Formula 1

Vizualizări: 18837

În ultimele zile, numele grupului de investiții Sportstek Acquisition Corporation a apărut tot mai frecvent în opinia publică. Cu largi conexiuni în lumea sportului, compania americană este interesată să preia o echipa de Formula 1 în viitorul apropiat.

În spatele acestui grup de investiții este Tavo Hellmund, cel care a fost unul dintre artizanii circuitului din Austin. De altfel, nu este pentru prima dată când Hellmund își arată interesul pentru o echipă de Formula 1, ultima oară acestui lucru întâmplându-se în 2015, atunci când au apărut problemele financiare la Manor F1.

El a confirmat într-un interviu acordat publicației Autoweek că interesul său este încă viu, iar un potențial ar putea fi Michael Andretti, fost pilot de Formula 1 și fiul lui Mario Andretti, campionul mondial din 1978. “De la retragerea sa competițională, Michael a demonstrat că are toate atuurile necesare pentru a deveni un proprietar de echipă. Formula 1 ar crește cu valoric cu un asemenea om în interiorul fenomenului.” a declarat Hellmund.

Aparent, interesul manifestat de Hellmund este împărțit înspre Alpha Tauri și Alfa Romeo, cele două echipe fiind cele vehiculate ca potențiale puncte de interes pentru grupul de investitori americani. Momentan, ambele echipe au refuzat să discute pe tema acestui subiect.

Foto – Alchetron

Sursa: GP Blog
Photocredit: Alchetron
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES