More

  Latest Posts

  Un insider sesizează probleme cu mașina Ferrari 2020

  Un insider Ferrari a dezvăluit că s-ar putea ca toate să nu fie bine cu pregătirile echipei Maranello pentru 2020. Leo Turrini, un jurnalist de F1 de lungă durată cu surse cheie la Ferrari, a scris pe blogul său Quotidiano că a auzit vești alarmante din interiorul echipei .

  “Mi se pare că până acum, indicațiile de la simulator și tunelul eolian nu i-au impresionat pe ingineri”, a spus el. „Dar țineți cont că mai este timp”.

  Ferrari a terminat pe locul doi în spatele Mercedes-ului în 2019, dar mulți cred că Red Bull-Honda este acum pregătită să facă o lovitură la titlu anul acesta. Turrini a comentat, de asemenea, viitorul lui Sebastian Vettel la Ferrari, având în vedere că este fără contract în acest an, iar Charles Leclerc tocmai a semnat până în 2024.

  “Nu sunt atât de sigur că 2020 va fi ultimul an al lui Vettel în roșu”, a spus el. – Cu atât mai mult cu cât Verstappen s-a extins la Red Bull. Consideră că cvadruplul campion mondial, Vettel, are capacitatea de a sări înapoi. “Vettel nu este cel mai puțin afectat de ostilitatea presei italiene, din simplul motiv că nu citește mare parte din aceasta”, a spus Turrini.

  În cele din urmă, Turrini a răspuns speculațiilor că echipa elvețiană de F1, cunoscută recent sub numele de Sauber, ar putea pierde în curând susținerea din partea Alfa Romeo. “Aflarea Alfa Romeo în F1 a fost una dintre ideile celei mai importante a lui Sergio Marchionne, dar, din păcate, vânzările modelelor Giulia și Stelvio nu au fost mari”, a spus el.

  Sursa: Leo Turinni, Quotidiano / GP24 Author, Adrian Gros (Translation)

  Photocredit: Twitter


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss