Latest Posts

Un insider sesizează probleme cu mașina Ferrari 2020

Vizualizări: 26204

Un insider Ferrari a dezvăluit că s-ar putea ca toate să nu fie bine cu pregătirile echipei Maranello pentru 2020. Leo Turrini, un jurnalist de F1 de lungă durată cu surse cheie la Ferrari, a scris pe blogul său Quotidiano că a auzit vești alarmante din interiorul echipei .

“Mi se pare că până acum, indicațiile de la simulator și tunelul eolian nu i-au impresionat pe ingineri”, a spus el. „Dar țineți cont că mai este timp”.

Ferrari a terminat pe locul doi în spatele Mercedes-ului în 2019, dar mulți cred că Red Bull-Honda este acum pregătită să facă o lovitură la titlu anul acesta. Turrini a comentat, de asemenea, viitorul lui Sebastian Vettel la Ferrari, având în vedere că este fără contract în acest an, iar Charles Leclerc tocmai a semnat până în 2024.

“Nu sunt atât de sigur că 2020 va fi ultimul an al lui Vettel în roșu”, a spus el. – Cu atât mai mult cu cât Verstappen s-a extins la Red Bull. Consideră că cvadruplul campion mondial, Vettel, are capacitatea de a sări înapoi. “Vettel nu este cel mai puțin afectat de ostilitatea presei italiene, din simplul motiv că nu citește mare parte din aceasta”, a spus Turrini.

În cele din urmă, Turrini a răspuns speculațiilor că echipa elvețiană de F1, cunoscută recent sub numele de Sauber, ar putea pierde în curând susținerea din partea Alfa Romeo. “Aflarea Alfa Romeo în F1 a fost una dintre ideile celei mai importante a lui Sergio Marchionne, dar, din păcate, vânzările modelelor Giulia și Stelvio nu au fost mari”, a spus el.

Sursa: Leo Turinni, Quotidiano / GP24 Author, Adrian Gros (Translation)
Photocredit: Twitter
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Leo Turinni, Quotidiano / GP24 Author, Adrian Gros (Translation)

Latest Posts

Don't Miss