Latest Posts

un eveniment “Full House” Formula 1 la Marele Premiu al Belgiei a început să pară mai probabil.

Vizualizări: 12816

Ideea cursei de Formula 1 din acest an, pe circuitul legendar Spa-Francorchamps, care va merge mai departe cu un spectacol plin de spectatori, câștigă credibilitate. Potrivit președintelui circuitului, Pierre Wathelet, autoritățile sunt pregătite să dea undă verde la o revenire la aproape normalitate pentru Marele Premiu al Belgiei la sfârșitul lunii august.

„Se pare că cifrele de vaccinare merg foarte bine”, a declarat el pentru ziarul olandez Algemeen Dagblad. „Suntem abia în luna mai și vorbim despre sfârșitul lunii august”. Am avut multe discuții cu guvernul și au înțeles că putem organiza un mare premiu fără să ne asumăm riscuri.

„Desigur, totul se poate face în aer liber, pe un circuit de aproape 7 kilometri”. Rămâne mult de făcut, rămânem precauți, lucrurile se pot schimba rapid. „Dar există speranță și asta este foarte bine”, a adăugat Wathelet. Oficialul circuitului Spa-Francorchamps a spus, de asemenea, că speră ca Marele Premiu Olandez din apropiere la Zandvoort, ai cărui șefi fac presiuni și pentru o „Full House” de spectatori, să poată avea loc o săptămână mai târziu.

Formula 1

„Avantajul pentru Zandvoort este că toate biletele au fost vândute cu mult timp în urmă”, a spus Wathelet. „Dacă anunțul lor vine puțin mai târziu, nu este nicio problemă”. În timp ce cel mai mare acționar de la Spa este guvernul valon local, el a recunoscut că proprietatea privată a Zandvoort este un obstacol pentru organizatori. „Este un pic mai dificil pentru ei să câștige încrederea guvernului”, a spus Wathelet. „Dar îi cunosc pe oamenii din Zandvoort și își au valorile în locul potrivit”.

„Nu pot să îi dau lui Zandvoort alte sfaturi decât„ păstrați-l constructiv”. Credem că evenimentele noastre sunt foarte importante pentru fani, pentru Formula 1, pentru finanțe. Dar cel mai important lucru este siguranța oamenilor”. „Pentru credibilitatea circuitului dvs., nu vă puteți permite să fiți proști sau să vă asumați riscuri”, a explicat el.

Cu toate acestea, Wathelet admite că „Formula 1 fără spectatori nu este Formula 1. Scoate sufletul din sport”. Prin urmare, el speră ca mări de fani îmbrăcați în portocaliu să se bucure pe deplin de dublul header Spa-Zandvoort din tribune. „Max Verstappen nu a avut niciodată o șansă la Spa în ultimii ani”, a spus el. „Este diferit anul acesta”. Sper că mulți oameni spun „anul acesta facem Spa și Zandvoort”.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

Sursa: Circuitul Spa Francorchamps
Photocredit: Getty Images
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Circuitul Spa Francorchamps

Latest Posts

Don't Miss