More

  Latest Posts

  Un alt weekend excepțional pentru McLaren în Austria

  „O treaba minunată din partea ambilor piloți, foarte bune pit-stopurile și strategii la un nivel solid.

  Duminică, 30 iunie

  • CARLOS SAINZ, #55
  Start 19
  Finish 8
  Fastest lap 1m08.117s , turul 53 (+0.642s, locul 6)
  Pit-stop 1: turul 41 [Medium/Hard] (2.5s)

  „Ce cursă! Sunt foarte, foarte fericit că am avut un asemenea progres de pe locul 19 pe grilă și pentru că am compensat ceea se dovedea, până atunci, un weekend dezastruos. Până ieri, am fost foarte frustrat din cauza penalizării încasate din cauza schimbării PU-lui, iar, în ziua cursei, amc transformat frustrarea în motivație.”

  „Am avut o cursă frumoasă astăzi, cu un stint lung cu pneurile medii și cu un pitstop la momentul potrivit. De atunci, a fost depășire după depășire, și m-am strecurat în puncte. Singura problemă pe care am avut-o a fost când mi-am avarat aripa față cu 10 tururi înainte de final, atunci când mă luptam cu Gasly pentru locul al șaptelea, însă am limitat daunele și m- am menținut, în cele din urmă, în fața lui Raikkonen pentru a termina pe locul al optulea. Foarte fericit pentru toată lumea din echipă. Felicitări pentru un dublu finiș în puncte.

   

  • LANDO NORRIS, #4
  Start 5
  Finish 6
  Fastest lap 1m08.699s ,TURUL 69 (+1.224s, locul 8)
  Pit-stop 1: Turul 25 [Soft/Medium] (2.35s)

  „A fost o cursă distractivă! Un start bun , chiar m-am și luptat cu Mercedes și Ferrari pentru un tur și ceva însă am cedat pozițiile și m-am gândit la cursa proprie. Monopostul Alfa Romeo m-a depășit pe exterior în virajul 4 , după aia l- am ținut în spate și pe Max , deci.. simt că m-am descurcat bine. În primele tururi mi- am protejat pneurile apoi am tras tare și am făcut ceea ce aveam de făcut: pitstopul și menținerea ritmului. Am fost pe gumele medii, deci aveam o mică teamă dacă acestea vor rezista până la final. În ultimele tururi, Gasly îmi voia poziția, însă trebuia să-mi păstrez pneurile în condiție optimă. Mulțumesc echipei McLaren pentru tot suportul! Acum, către cursa de casă!”

  • ANDREAS SEIDL, Team Principal

  „Felicitări întregii echipe! Cu acest rezultat formidabil, cu locurile 6 și 8,  am reușit să ajungem pe locul 4 în clasamentul constructorilor. O treabă foarte bună din partea piloților , din partea celor ce s-au ocupat de pitstop-uri și din partea colegilor mei.”

  „Lando a avut un start fenomenal și un prim tur excepțional, însă a rămas pe locul șase și și-a menținut pneurile Soft într-o formă optimă. În stintul următor, el a reușit să mențină un ritm similar cu cel al lu Gasly și a terminat în fața sa.”

  „Carlos a plecat foarte bine de pe ultima poziție din grilă și a avut de făcut un stint lung pe gumele medii. În stintul cu gumele dure, acesta a avut niște depășiri  spectaculoase , însă a făcut o greșeală și și-a rupt aripa față. Însă,cu toate acesta, a reușit să ajungă al optulea la finish, ceea ce reprezintă o treabă excelentă.”

  „Abia așteptăm etapa de la Silverstone, care reprezintă etapa de casă a echipei, dar această cursă a fost epică din toate punctele de vedere , fact care este important după negativismul din partea fanilor în etapa din Franța de săptămâna trecută .

  • Source: McLaren Racing
  • Photocredit: McLaren Racing

   

   


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss