Latest Posts

Un alt sponsor F1 în standby din cauza crizei Corona.

Vizualizări: 34878

Un alt sponsor al F1 și-a recunoscut îngrijorarea cu privire la criza corona. Am aflat deja că Estrella Galicia, sponsorul lui Carlos Sainz și McLaren, are „o mare preocupare” cu privire la impactul opririi.

Și acum, Heikki Hultunen, șeful companiei de blocare digitală Iloq, și-a adăugat grijile la subiect. Iloq îl sponsorizează pe Kimi Raikkonen, pilotul Alfa Romeo. “În această etapă, nu am de gând să anticipez și nici să condamn acordul ca fiind greșit din cauza acestei amenințări externe”, a declarat Hultunen pentru ziarul Ilta Sanomate.

„Dar dacă sezonul F1 nu continuă, trebuie să venim cu noi modalități de a ne atinge obiectivele. Beneficiem de vizibilitate în mass-media și la evenimente. În prezent suntem în regim de așteptare ”, a adăugat finlandezul. Campionul mondial 2007, Raikkonen, poartă brandul Iloq pe cască și șapcă.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss