Latest Posts

Ultima etapă a Campionatului RoTac din 2022.

Vizualizări: 15055

Sezonul 2022 din Campionatul Național de Time Attack ROTAC a ajuns la final odată cu etapă cu numărul 5, aceasta fiind programată pentru weekendul ce vine.

Etapa a cincea se va desfășura pe circuitul MotorPark România, ROTAC revenind pe acest traseu ce a devenit o gazdă tradițională pentru campionat. Piloții vor avea de înfruntat 4,2 kilometri, aici punându-se accent pe viteză, deoarece traseul cu zonele sale largi de degajare este ceva mai permisiv la acest capitol față de Transilvania Motor Ring. În plus, concurenții vor merge din nou pe sensul arhicunoscut al pistei, cel in sensul acelor de ceasornic.

2022, etapă

Chiar daca la majoritatea claselor titlurile de campion sunt fie o formalitate, fie deja decise matematic, ultima rundă de ROTAC aduce totuși două lupte incitante la clasele Pocket ROcket și Club PRO.

La PocketROcket, doar 5 puncte îi despart în acest moment pe primii 3 clasați, lider fiind Marius Ionică-VW Golf cu 140 de puncte, urmat de Mihai Prună-VW Golf și Cristian Deaconu-Honda Civic, aceștia din urmă fiind la egalitate. Nu trebuie scos din calcul nici Tudor Beștea-Honda Civic, cel ce a devenit deja campion la SuperSport, punctajul său la Pocket ROcket fiind în acest moment de 124 de puncte.

Lupta de la Club PRO se dă în doi, Daniel Călin-Renault Megane RS și Valentin Crețu-Ford Focus RS, cei doi fiind despărțiți de doar 10 puncte în clasament.

2022, etapă

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Ultima etapă de ROTAC va beneficia și de transmisiuni live în data de 11 Septembrie, manșa de SuperLap respectiv cursa de sprint de la Pocket Rocket fiind difuzate pe canalul de Youtube Federația Română de Automobilism Sportiv și pe Facebook-ROTAC, comentariul fiind asigurat de aceeași Ștef Raita și Crisitna Lazăr.

ROTAC este sprijinit de Nankang Motorsport Europe, SRZ Powdercoating, TCM Tuning, Pro Detaling, TF Service, Racing Nick, Smart Driving Romania, fiind organizat în parteneriat cu MRT Motorsport, sub egida FRAS.

  • Mai multe știri despre Campionatului Național de Time Attack găsiți AICI.
Sursa: Comunicat - Campionatului Național de Time Attack - Andrei Mangalia
Photocredit: ValleB Photography - ROTAC
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Comunicat - Campionatului Național de Time Attack - Andrei Mangalia

Latest Posts

Don't Miss