ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Uitați de comparațiile cu Senna, Hamilton se apropie de nivelul Schumacher

  Similarități au fost des desenate între Lewis Hamilton și Ayrton Senna, dar britanicul se apropie din ce în ce mai tare de nivelul lui Michael.

  De-a lungul carierei sale, Lewis Hamilton a fost des pus în oglindă cu Ayrton Senna.

  Cea mai mare comparație făcută fiind în legătură cu rezultatele excelente din calificări ale ambilor piloți – mulțumită unui talent de la mama natură a amândurora de a găsi o treaptă superioară în mașinile lor atunci când contează.

  În 2015 Hamilton a egalad numărul de victorii al lui Senna, 41, în același an i-a egalat și numărul de titluri mondiale. Doi ani mai târziu Hamilton a câștigat al patrulea titlu al său, depășind și numărul de 65 de pole-position-uri ale brazilianului.

  Astăzi englezul este la un rezultat distanță de a deveni campion mondial pentru a cincea oară. Rezultat care l-ar duce pe picior egal cu Juan Manuel Fangio.

  Poate că este momentul să schimbăm gradul de comparație de la Senna, către Schumacher.

  Chiar ar putea Hamilton să îl egaleze pe Schumacher?

  Pole-ul convertit în victorie weekend-ul trecut la Suzuka de Lewis l-a dus la 71 de victorii, față de cele 91 ale lui Michael. A fost a 49-a victorie a englezului alături de echipa curentă, Mercedes – 2014-2018, cu o victorie mai mult decât numărul de succesuri cu o singură echipă strâns de Michael între 2000 și 2004 alături de Ferrari.

  Hamilton de asemenea este singurul pilot din istoria F1 care a câștigat cel puțin o cursă în fiecare dintre cele nouă sezoane în care a concurat.

  În ultimii cinci ani, Hamilton a strâns cel puțin 9 victorii pe an – 11 în 2014 – 10 în 2015 și 2016, și 9 în 2017. Are deja 9 și în 2018, cu 4 curse rămase pe calendar.

  Considerând numărul actual de victorii și ritmul britanicului de până acum, nu ar fi irezonabil să asumăm că ar putea să depășească numărul de 91 de victorii până la sfârșitul contractului său actual alături de Mercedes care se termină în 2020.

  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss