GP24 Media

LATEST POSTS

Tsunoda nu se teme să facă greșeli în sezonul de debut

Vizualizări: 10666

Yuki Tsunoda spune că nu se teme să greșească în primul său sezon în Formula 1, pe care îl va parcurge alături de AlphaTauri. Pilotul nipon ajunge în F1, după o campanie de debut impresionantă în F2, care le-a demonstrat șefilor de la Red Bull că are potențial.

Deși nu a parcurs prea mulți kilometri într-un monopost de F1, momentan, a avut o ieșire în plus la Imola, săptămână aceasta în monopostul din 2019, deci spune că nu se gândește să fie precaut la început.

În schimb, a jurat să livreze la maxim din start, chiar dacă risca să facă unele greșeli: „Acesta va fi sezonul meu de debut și voi livra la maxim de la început, pentru a mă adapta la monopost, cât se poate de bine. Cu toate acestea, nu îmi este frică să greșesc – voi încerca să limitez erorile, desigur – deoarece este inevitabil în primul sezon.”

„Sunt sigur că pot învăța din greșelile mele, am demonstrat asta, anul trecut în F2. Sunt foarte fericit că am sprijinul fanilor niponi și sunt mândru că pot fi următorul pilot japonez de pe grilă, după Kamui Kobayashi. În ceea ce privește presiunea, eu o pun singur, deci nu se schimbă nimic, vreau să trag de mine pentru a avea parte de succes.”

Tsunoda a ajuns în F1 pe repede înainte, deși a spus că nu era foarte entuziasmat de motorsport, în urmă cu câțiva ani. Primul lui sezon întreg de curse, a fost în 2017, în F4, când a încheiat campionatul pe locul 3. În sezonul următor, a obținut titlul.

Yuki a avut un sfat pentru versiunea să mai tânără: „Aș spune să începi să iți concentrezi energia pe motorsport mult mai devreme, decât am făcut-o, fără să te lași distras de alte lucruri. Până la 16 ani, nu eram prea entuziasmat de curse. Nu zic că nu îmi plăceau, dar nu depuneam atât de mult efort, pe cât ar fi trebuit.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: Formula 1 World Championship
Photocredit: Formula 1 World Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES