More

  Latest Posts

  Tsunoda nu se teme să facă greșeli în sezonul de debut

  Yuki Tsunoda spune că nu se teme să greșească în primul său sezon în Formula 1, pe care îl va parcurge alături de AlphaTauri. Pilotul nipon ajunge în F1, după o campanie de debut impresionantă în F2, care le-a demonstrat șefilor de la Red Bull că are potențial.

  Deși nu a parcurs prea mulți kilometri într-un monopost de F1, momentan, a avut o ieșire în plus la Imola, săptămână aceasta în monopostul din 2019, deci spune că nu se gândește să fie precaut la început.

  În schimb, a jurat să livreze la maxim din start, chiar dacă risca să facă unele greșeli: „Acesta va fi sezonul meu de debut și voi livra la maxim de la început, pentru a mă adapta la monopost, cât se poate de bine. Cu toate acestea, nu îmi este frică să greșesc – voi încerca să limitez erorile, desigur – deoarece este inevitabil în primul sezon.”

  „Sunt sigur că pot învăța din greșelile mele, am demonstrat asta, anul trecut în F2. Sunt foarte fericit că am sprijinul fanilor niponi și sunt mândru că pot fi următorul pilot japonez de pe grilă, după Kamui Kobayashi. În ceea ce privește presiunea, eu o pun singur, deci nu se schimbă nimic, vreau să trag de mine pentru a avea parte de succes.”

  Tsunoda a ajuns în F1 pe repede înainte, deși a spus că nu era foarte entuziasmat de motorsport, în urmă cu câțiva ani. Primul lui sezon întreg de curse, a fost în 2017, în F4, când a încheiat campionatul pe locul 3. În sezonul următor, a obținut titlul.

  Yuki a avut un sfat pentru versiunea să mai tânără: „Aș spune să începi să iți concentrezi energia pe motorsport mult mai devreme, decât am făcut-o, fără să te lași distras de alte lucruri. Până la 16 ani, nu eram prea entuziasmat de curse. Nu zic că nu îmi plăceau, dar nu depuneam atât de mult efort, pe cât ar fi trebuit.”

  Sursa: Formula 1 World Championship

  Photocredit: Formula 1 World Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss