More

  Latest Posts

  Tsunoda nu a reușit să rămână pozitiv, în ciuda faptului că l-a ținut pe Hamilton la distanță

  Cursa de duminică din Turcia a început cu o admirabilă afișare defensivă a lui Yuki Tsunoda, în timp ce l-a ținut pe Lewis Hamilton în spate în primele etape. Dar după-amiaza debutantului s-a deteriorat rapid din momentul în care a fost depășit de multiplul campion mondial.

  Hamilton a început de pe locul 11 după o penalizare a unității de putere și a trebuit să se lupte prin teren pentru a limita daunele în comparație cu rivalul titlu Max Verstappen, Tsunoda a oferit prima provocare majoră, deoarece a ținut Mercedes-ul la distanță pentru primele opt tururi.

  Odată ce Hamilton a trecut, ritmul lui Tsunoda a scăzut, în timp ce o rotire în virajul 9 a fost rezultatul unei probleme neobișnuite…

  “Am folosit prea mult cauciuc la începutul luptei cu Hamilton și după aceea a fost foarte greu să țin pasul”, a spus Tsunoda.

  „Am avut o rotire când am încercat să merg mai repede și, de asemenea, în oglindă nu am putut vedea nimic – cred că din cauza prafului – și am crezut că există o mașină chiar în spatele meu, astfel încât trebuie să împing și m-am rotit. Dar oricum rotirea a stricat întreaga cursă, ceea ce a fost păcat pentru că aş fi reușit să înscriu puncte.

  “E o rușine. Speram să obțin puncte, așa că este o adevărată rușine. De asemenea, luptăm pentru P5 în campionatul constructorilor și a fost o oportunitate decentă de a obține puncte mari în comparație cu Alpine, dar îmi pare rău pentru echipă.”

  Tsunoda

  Deși lupta cu Hamilton a atras atenția, Tsunoda nu crede că a făcut suficient pentru a împiedica progresul campionului în exercițiu.

  „Nu-mi pasă prea mult să fiu sincer. În ultimul an de Honda, vreau să câștige Max – ultimul an de la Honda și cu Red Bull – așa că am încercat să îl opresc pe Lewis cât mai mult posibil. Nu știu câte tururi… Încercam să-l rețin 30 de tururi, deci opt tururi nu sunt suficiente!”

  Duminică, au existat și alte aspecte în care Tsunoda a fost lăsat la iveală, deoarece Marele Premiu al Turciei a avut loc la aceeași dată în care debutul său la Marele Premiu al Japoniei a fost inițial programat înainte ca acesta să fie anulat din cauza situației în curs de desfășurare a COVID-19.

  „Este și păcat că nu am putut conduce la Suzuka. Poate că singurul lucru pozitiv este cel puțin că nu m-am învârtit în fața fanilor japonezi! Poate că acesta este un pozitiv, dar voi încerca să nu o mai fac deloc”.

  Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

  Sursa: Formula 1
  Photocredit: Formula 1

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Formula 1

  Latest Posts

  Don't Miss