More

  Latest Posts

  Tsunoda nu a reușit să rămână pozitiv, în ciuda faptului că l-a ținut pe Hamilton la distanță

  Cursa de duminică din Turcia a început cu o admirabilă afișare defensivă a lui Yuki Tsunoda, în timp ce l-a ținut pe Lewis Hamilton în spate în primele etape. Dar după-amiaza debutantului s-a deteriorat rapid din momentul în care a fost depășit de multiplul campion mondial.

  Hamilton a început de pe locul 11 după o penalizare a unității de putere și a trebuit să se lupte prin teren pentru a limita daunele în comparație cu rivalul titlu Max Verstappen, Tsunoda a oferit prima provocare majoră, deoarece a ținut Mercedes-ul la distanță pentru primele opt tururi.

  Odată ce Hamilton a trecut, ritmul lui Tsunoda a scăzut, în timp ce o rotire în virajul 9 a fost rezultatul unei probleme neobișnuite…

  “Am folosit prea mult cauciuc la începutul luptei cu Hamilton și după aceea a fost foarte greu să țin pasul”, a spus Tsunoda.

  „Am avut o rotire când am încercat să merg mai repede și, de asemenea, în oglindă nu am putut vedea nimic – cred că din cauza prafului – și am crezut că există o mașină chiar în spatele meu, astfel încât trebuie să împing și m-am rotit. Dar oricum rotirea a stricat întreaga cursă, ceea ce a fost păcat pentru că aş fi reușit să înscriu puncte.

  “E o rușine. Speram să obțin puncte, așa că este o adevărată rușine. De asemenea, luptăm pentru P5 în campionatul constructorilor și a fost o oportunitate decentă de a obține puncte mari în comparație cu Alpine, dar îmi pare rău pentru echipă.”

  image 1 17

  Deși lupta cu Hamilton a atras atenția, Tsunoda nu crede că a făcut suficient pentru a împiedica progresul campionului în exercițiu.

  „Nu-mi pasă prea mult să fiu sincer. În ultimul an de Honda, vreau să câștige Max – ultimul an de la Honda și cu Red Bull – așa că am încercat să îl opresc pe Lewis cât mai mult posibil. Nu știu câte tururi… Încercam să-l rețin 30 de tururi, deci opt tururi nu sunt suficiente!”

  Duminică, au existat și alte aspecte în care Tsunoda a fost lăsat la iveală, deoarece Marele Premiu al Turciei a avut loc la aceeași dată în care debutul său la Marele Premiu al Japoniei a fost inițial programat înainte ca acesta să fie anulat din cauza situației în curs de desfășurare a COVID-19.

  „Este și păcat că nu am putut conduce la Suzuka. Poate că singurul lucru pozitiv este cel puțin că nu m-am învârtit în fața fanilor japonezi! Poate că acesta este un pozitiv, dar voi încerca să nu o mai fac deloc”.

  Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

  Sursa: Formula 1

  Photocredit: Formula 1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss