GP24 Media

LATEST POSTS

Trofeul Total Rasnov amânat, la fel și etapa de SuperRally

Vizualizări: 17673

Din cauza măsurilor care se aplică acum de către autorități în România din cauza Corona virus-ului, prima etapă din Campionatul Național de Viteza în Coastă se vă amână cu o săptămână, fiind reprogramată să se desfășoare între 4-5 aprilie 2020, însă se poate amână din nou dacă este nevoie.

La fel s-a întâmplat și cu prima etapă din Campionatul Național de Superrally, care trebuia să se desfășoare la Galați în data de 4 aprilie. Pentru această etapă, organizatorii vor anunță data în zilele următoare după discuția cu autoritățile locale.

Președintele Federației Române de Automobilism Sportiv (Norris Mageanu) a postat pe contul personal de socializare următorul text:

Dragilor, revin cât pot de repede cu informații din ședință de azi, stiu că le așteptați cu toții. Un comunicat oficial cu mai multe aspecte și din alte discipline vă fi postat pe site-ul Federației în cel mai scurt timp.

Punctual, acum vă pot scrie următoarele:

  • Prima etapa din CNVC, Râșnov, programata pentru 28-29 martie se amână cu o săptămână, pentru 4-5 aprilie. Am avut întâlniri cu ISU și DSP, am stabilit că prima măsură este să evitam luna martie pentru competițiile majore.
  • Etapa de super rally de la Galați, etapa de deschidere a disciplinei Super Rally se amână pentru o dată care vă fi anunțată.
  • Competițiile de Promo Rally și Coasta-2, care nu au sportivi și spectatori mulți rămân în grafic și se vor organiza.

Cu privire la regulament, se vor face următoarele adăugări:

  • La PF, la capitolul Turație, se vă stabili un minim acceptat care vă fi cel din fisa de omologare sau din varianta de producție din care provine mașină.
  • Toleranta la capitolul aero vă fi de 20 de mm
  • Cântărirea mașinii se vă face cu pilot și echipament în interior, în configurație de cursa
  • Tot la PF, motorul vă fi considerat „custom”, daca nu a fost montat pe modelul respectiv în varianta de serie.
  • Este obligatorie depunere fiselor PF până la 20 martie
  • Fisele PF vor fi publice, Federația le vă deține, verifica și publica
  • Subansamblule care sunt greu verificabile pot fi sigilate.
  • Rollbar minim type 2 în regulament
  • În 2020 echipele se pot licenția și pot puncta și fără a avea un debutant.
  • În zilele următoare vom mai prezenta câteva explicații la regulament, după ce vom primi răspunsuri de la FIA. Printre acestea vom explica cum și unde se poate monta lestul în mașină, în ce condiții și cum se vă sigila.

Speram că acest val de îmbolnăviri cu acest virus să treacă, iar etapele să se desfășoare în condiții normale. Revenim cu detalii noi și vă ținem la curent cu și alte decizii care vor fi publicate.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Sursa: Site-ul Partener Fanrally.ro
Photocredit: Trofeul Rasnov
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES