GP24 Media

LATEST POSTS

Trofeul Râșnov deschide sezonul CNVC cu 79 de piloți la start.

Ghinea
Vizualizări: 13107

Prima etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă, Trofeul Râșnov, va avea loc în acest weekend și sunt așteptați 79 de piloți la start. Traseul rămâne același, la poalele cetății istorice.

Runda de la Râșnov este prima în care va funcționa oficial noul regulament cu Performance Factor, modul în care mașinile de concurs vor fi repartizate în categorii, grupe și clase. Vor rămâne două categorii, I pentru mașinile de producție și II pentru monoposturi, însă va fi o diferență de stabilire a grupelor.

Trofeul

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

De la etapă lipsesc campionii en-titre de la cele două categorii, însă de la start vor fi prezente nume precum Costel Cășuneanu (Skoda Fabia R5), Octavian Ciovică (Radical SR8), Alexandru Pițigoi (Porsche 911 GT3 CUP) sau Emil Ghinea (Norma M20F). Aceștia vor să se impună pe traseul unde anul trecut victoria i-a revenit lui Călin Manițiu, care a profitat de ploaia căzută chiar înainte de startul favoriților.

În total, 66 de piloți vor concura la Categoria I, împărțită în 6 grupe, iar 3, cu monoposturi, se duelează la Categoria II. De asemenea, Dominic Marcu (Tesla Model 3 Performance) și Andrei Barbu (Mini Cooper SE) iau startul în competiția dedicată mașinilor electrice. La Istorice vor pilota 8 sportivi, dintre care 4 în cadrul proiectului Dacia Revival.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Trofeul

Traseul are o lungime de 3,75 kilometri, iar diferența de altitudine este de 212 metri. Sâmbătă sunt programate manșele de recunoașteri și antrenamentele cronometrate, iar duminică de la ora 13:30, în direct pe Look Sport, vor începe cele două manșe de concurs.

  • Lista completă de înscrieri este disponibilă AICI.
  • Mai multe știri despre Campionatului Național de Viteză în Coastă găsiți AICI.
Sursa: FRAS (Federația Română de Automobilism Sportiv)
Photocredit: Hillclimb Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES