More

  Latest Posts

  Trofeul Măgherani încheie sezonul de Viteză in Coastă-2

  Duminică, 4 octombrie, va avea loc etapă finală din Campionatul Naţional de Viteză în Coastă 2, Trofeul Măgherani-Metalubs, organizat de Clubul Auto Crono.

  Astfel, cu ocazia desfăşurării competiţiei, va fi închisă circulaţia publică între orele 10:00-14:30 şi 15:00-18:00, pe sectorul de drum DJ135, de la ieşirea din Măgherani spre Sărăţeni, pe o lungime de 3,3km.

  Înaintea ultimei etape, lupta este strânsă la Clasa A3, cu Călin Daniel Paraschiv lider, urmat de Cătălin Enciu, iar Mircea Darius Vîlsan şi Andrei Petrescu ocupă ultima treaptă a podiumului.

  La Clasa A2, printre cei care se luptă pentru primele locuri se numără Erik Fazakas, Cosmin Caimac sau Silviu Pârnuţă, iar la A1 îi găsim în top pe Alexandru Cazacu, Antal Biro, Adrian Coteanu şi Bogdan Duma.

  Evenimentul organizat de Auto Crono şi sponsorizat de Metalubs este organizat cu sprijinul Inspectoratului de Poliție-Serviciul Rutier Mureș, Politia Măgherani, Inspectoratul de Jadarmi Județean Mureș, ISU Mures.

  Parteneri: Retacom Srl, Plasmaserv Srl, Hell Energy Romania, Mammoth Tyres, Euro Gas System, Farel SRL.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss