Latest Posts

Trofeul Măgherani încheie sezonul de Viteză in Coastă-2

Vizualizări: 26905

Duminică, 4 octombrie, va avea loc etapă finală din Campionatul Naţional de Viteză în Coastă 2, Trofeul Măgherani-Metalubs, organizat de Clubul Auto Crono.

Astfel, cu ocazia desfăşurării competiţiei, va fi închisă circulaţia publică între orele 10:00-14:30 şi 15:00-18:00, pe sectorul de drum DJ135, de la ieşirea din Măgherani spre Sărăţeni, pe o lungime de 3,3km.

Înaintea ultimei etape, lupta este strânsă la Clasa A3, cu Călin Daniel Paraschiv lider, urmat de Cătălin Enciu, iar Mircea Darius Vîlsan şi Andrei Petrescu ocupă ultima treaptă a podiumului.

La Clasa A2, printre cei care se luptă pentru primele locuri se numără Erik Fazakas, Cosmin Caimac sau Silviu Pârnuţă, iar la A1 îi găsim în top pe Alexandru Cazacu, Antal Biro, Adrian Coteanu şi Bogdan Duma.

Evenimentul organizat de Auto Crono şi sponsorizat de Metalubs este organizat cu sprijinul Inspectoratului de Poliție-Serviciul Rutier Mureș, Politia Măgherani, Inspectoratul de Jadarmi Județean Mureș, ISU Mures.

Parteneri: Retacom Srl, Plasmaserv Srl, Hell Energy Romania, Mammoth Tyres, Euro Gas System, Farel SRL.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss