Latest Posts

Trofeul F1 in Schools a fost prezentat echipei câștigătoare „Britannia Red” de Stefano Domenicali

Vizualizări: 18639

Trofeul Aramco F1 in Schools 2021 a fost primit de o echipă de studenți de 16 și 17 ani din Hampshire, Marea Britanie, din partea CEO-ului și președintelui Formula 1, Stefano Domenicali.

F1 in Schools a fost lansat în Marea Britanie în 2000 și își propune să implice, să motiveze și să inspire studenții în domeniul ingineriei. Acum operează în 54 de țări, ajutând la schimbarea percepțiilor despre carierele STEM pentru studenții cu vârste cuprinse între 9 și 19 ani.

Echipe de între trei și șase studenți caută, proiectează, produc și concurează cu o mașină F1 la scară – pe o pistă de curse de 20 de metri – pentru a dezvoltă abilități-cheie, iar foștii participanți și-au găsit cariere în echipele de Formula 1 și companiile conexe.

Câștigătorii din acest an sunt echipa „Britannia Red” de la Robert May’s School din Hampshire: Team Manager Amelia Doward, Callum Green, Zachary Taylor, Edward Hodgson, Caolmhe Thomas și Abigail Bessant. Ei au primit trofeul de la CEO-ul F1 la birourile F1 din Londra, prezentându-și corpul de lucru și oferind o privire de ansamblu asupra călătoriei lor în F1 in Schools.

Trofeul F1 in Schools a fost prezentat echipei câștigătoare „Britannia Red” de Stefano Domenicali

„Am fost foarte fericit să prezint trofeul echipei Britannia Red și să întâlnesc un grup atât de talentat de tineri ingineri și să văd direct mașina lor câștigătoare, sper să-i văd într-o zi în padocul F1”, a spus Domenicali. „Este grozav să vezi că F1 în școli încurajează copiii să se implice și să învețe despre subiectele STEM, care este unul dintre cele mai importante aspecte ale sportului nostru.”

Echipa s-a bucurat în mod clar de vizita lor, deoarece ei au spus: „A fost uimitor să venim la birourile Formula 1. Am fost uimiți de mașina din 2022 și de toate căștile expuse, a fost foarte inspirant.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Cel mai important a fost să vorbesc cu Stefano la nivel personal și el să ne ofere sfaturi despre viitorul nostru în Formula 1, care este locul în care ne dorim cu toții să fim. Nu suntem pregătiți acum să intrăm într-o carieră în F1, aceasta este doar o piatră de temelie și trebuie să folosim aceasta ca o rampă de învățare viitoare și trebuie să continuăm să muncim din greu pentru a ajunge acolo.

„F1 în școli ne-a adus cu adevărat beneficii, nu numai prin învățarea academică și abilitățile de viață pe care le-am dobândit, ci și prin contactele pe care le-am făcut și oamenii pe care i-am întâlnit, este mult mai mult decât o simplă competiție STEM.”

Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

Sursa: Formula 1
Photocredit: Formula 1
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Formula 1

Latest Posts

Don't Miss