More

  Latest Posts

  Trofeul Campulung 500. Alex Mirea obtine o noua victorie. (Video)

  Trofeul Campulung 500

  În acest weekend a avut loc etapa VII din Campionatul National de Viteza în Coasta, o etapa care s-a dovedit decisiva pentru unii concurenți care și-au putut adjudeca titlul de campion la clasele respective.

  Trofeul Campulung

   

  Alex Mirea (Radical SR8) și-a trecut în cont o nouă victorie la general, reușind un timp foarte apropiat de recordul traseului (1:25.750) în antrenamentele cronometrate. Mirea a avut timpii de referință atât sâmbăta cât și duminica la recunoașteri și manșele de concurs. Acesta a încheiat manșele de concurs cu un timp total de 02:51,556, fiind mai rapid cu 1,7 secunde decât Silviu Dumitrescu (Osella PA 2000 Evo). Pe locul 3 s-a clasat Octavian Ciovica (Radical SR8), la o diferență de 2,5 secunde de lider.

  Trofeul Campulung

  Cu aceasta victorie la Trofeul Câmpulung 500, Mirea se afla pe locul 2 în cadrul clasamentului categoriei 2, la doar 3 puncte distanta de liderul clasamentului, Silviu Dumitrescu și la un punct fata de ocupantul locului 3 al clasamentului, Costel Casuneanu (Skoda Fabia R5).

  Mihai Leu (Ferrari 458 Challenge) a reușit să își adjudece titlul de campion al categoriei 1 și al grupei GT clasandu-se pe locul 2 la Trofeul Câmpulung 500 la 6,1 secunde în spatele lui Alexandru Pițigoi. Pe locul 3 la categoria 1 a încheiat Dudu Senchea la 6 secunde de Mihai Leu. La grupa GT, clasamentul este același, doar că pe ultima treapta a podiumului se afla Florin Voicu cu un Ferrari 458 Challenge.

  Trofeul Campulung

  Dudu Senchea obține victoria la grupa N și N4, urmat de Calin Manitiu pe locul 2 și Claudiu Erhan pe locul 3. Cu aceasta etapa Calin Manitiu a devenit campionul grupei N de anul acesta.

  La clasa N1 Alexandru Popescu a obținut victoria cu al sau Citroen Saxo VTS, pe locul 2 clasandu-se Alin Cristea cu un alt Saxo, iar pe locul 3 Victor Supuran (Dacia Sandero) care țintește titlul cupei Dacia în Campionatul National de Raliuri. Pilotul Timișorean Alexandru Krepelka și-a adjudecat un nou titlu de campion la clasa N1 datorita parcursului de excepție din acest sezon.

  Trofeul Campulung

  Un alt titlu de campion național a fost cucerit la clasa EC2-SH de către Costel Casuneanu gratie victoriei de la clasa să la Trofeul Câmpulung 500. În urma să s-a clasat Dan Maghetiu (Nissan GTR R35), iar Andrei Mitrasca (Dacia STCC) a completat podiumul. Pavel Shenkov a lipsit la Trofeul Câmpulung 500, întrucât el este deja matematic campionul clasei E2-1600, iar victoria de la aceasta etapa i-a revenit grecului Theodoros Perimenis.

  La clasa A2 Catalin Tutuianu a obținut victoria la Trofeul Câmpulung 500 și totodată titlul de campion al acestei clase.

  Trofeul Campulung

  Mai multe știri despre  Campionatului Național de Viteză în Coastă găsiți AICI.

   

  Sursa: FRAS (Federația Română de Automobilism Sportiv)

  Photocredit: PixiMedia (Mihai Stana) - ABimages.ro (Bogdan Barabas)


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss