More

  Latest Posts

  Trofeul Campulung 500. Alex Mirea obtine o noua victorie. (Video)

  Trofeul Campulung 500

  În acest weekend a avut loc etapa VII din Campionatul National de Viteza în Coasta, o etapa care s-a dovedit decisiva pentru unii concurenți care și-au putut adjudeca titlul de campion la clasele respective.

  Trofeul Campulung

   

  Alex Mirea (Radical SR8) și-a trecut în cont o nouă victorie la general, reușind un timp foarte apropiat de recordul traseului (1:25.750) în antrenamentele cronometrate. Mirea a avut timpii de referință atât sâmbăta cât și duminica la recunoașteri și manșele de concurs. Acesta a încheiat manșele de concurs cu un timp total de 02:51,556, fiind mai rapid cu 1,7 secunde decât Silviu Dumitrescu (Osella PA 2000 Evo). Pe locul 3 s-a clasat Octavian Ciovica (Radical SR8), la o diferență de 2,5 secunde de lider.

  Trofeul Campulung

  Cu aceasta victorie la Trofeul Câmpulung 500, Mirea se afla pe locul 2 în cadrul clasamentului categoriei 2, la doar 3 puncte distanta de liderul clasamentului, Silviu Dumitrescu și la un punct fata de ocupantul locului 3 al clasamentului, Costel Casuneanu (Skoda Fabia R5).

  Mihai Leu (Ferrari 458 Challenge) a reușit să își adjudece titlul de campion al categoriei 1 și al grupei GT clasandu-se pe locul 2 la Trofeul Câmpulung 500 la 6,1 secunde în spatele lui Alexandru Pițigoi. Pe locul 3 la categoria 1 a încheiat Dudu Senchea la 6 secunde de Mihai Leu. La grupa GT, clasamentul este același, doar că pe ultima treapta a podiumului se afla Florin Voicu cu un Ferrari 458 Challenge.

  Trofeul Campulung

  Dudu Senchea obține victoria la grupa N și N4, urmat de Calin Manitiu pe locul 2 și Claudiu Erhan pe locul 3. Cu aceasta etapa Calin Manitiu a devenit campionul grupei N de anul acesta.

  La clasa N1 Alexandru Popescu a obținut victoria cu al sau Citroen Saxo VTS, pe locul 2 clasandu-se Alin Cristea cu un alt Saxo, iar pe locul 3 Victor Supuran (Dacia Sandero) care țintește titlul cupei Dacia în Campionatul National de Raliuri. Pilotul Timișorean Alexandru Krepelka și-a adjudecat un nou titlu de campion la clasa N1 datorita parcursului de excepție din acest sezon.

  Trofeul Campulung

  Un alt titlu de campion național a fost cucerit la clasa EC2-SH de către Costel Casuneanu gratie victoriei de la clasa să la Trofeul Câmpulung 500. În urma să s-a clasat Dan Maghetiu (Nissan GTR R35), iar Andrei Mitrasca (Dacia STCC) a completat podiumul. Pavel Shenkov a lipsit la Trofeul Câmpulung 500, întrucât el este deja matematic campionul clasei E2-1600, iar victoria de la aceasta etapa i-a revenit grecului Theodoros Perimenis.

  La clasa A2 Catalin Tutuianu a obținut victoria la Trofeul Câmpulung 500 și totodată titlul de campion al acestei clase.

  Trofeul Campulung

  Mai multe știri despre  Campionatului Național de Viteză în Coastă găsiți AICI.

   

  Sursa: FRAS (Federația Română de Automobilism Sportiv)
  Photocredit: PixiMedia (Mihai Stana) - ABimages.ro (Bogdan Barabas)

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  FRAS (Federația Română de Automobilism Sportiv)

  Latest Posts

  Don't Miss