GP24 Media

LATEST POSTS

Trofeul Campulung 500. Alex Mirea obtine o noua victorie. (Video)

Trofeul Campulung
Vizualizări: 16816

Trofeul Campulung 500

În acest weekend a avut loc etapa VII din Campionatul National de Viteza în Coasta, o etapa care s-a dovedit decisiva pentru unii concurenți care și-au putut adjudeca titlul de campion la clasele respective.

Trofeul Campulung

 

Alex Mirea (Radical SR8) și-a trecut în cont o nouă victorie la general, reușind un timp foarte apropiat de recordul traseului (1:25.750) în antrenamentele cronometrate. Mirea a avut timpii de referință atât sâmbăta cât și duminica la recunoașteri și manșele de concurs. Acesta a încheiat manșele de concurs cu un timp total de 02:51,556, fiind mai rapid cu 1,7 secunde decât Silviu Dumitrescu (Osella PA 2000 Evo). Pe locul 3 s-a clasat Octavian Ciovica (Radical SR8), la o diferență de 2,5 secunde de lider.

Trofeul Campulung

Cu aceasta victorie la Trofeul Câmpulung 500, Mirea se afla pe locul 2 în cadrul clasamentului categoriei 2, la doar 3 puncte distanta de liderul clasamentului, Silviu Dumitrescu și la un punct fata de ocupantul locului 3 al clasamentului, Costel Casuneanu (Skoda Fabia R5).

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Mihai Leu (Ferrari 458 Challenge) a reușit să își adjudece titlul de campion al categoriei 1 și al grupei GT clasandu-se pe locul 2 la Trofeul Câmpulung 500 la 6,1 secunde în spatele lui Alexandru Pițigoi. Pe locul 3 la categoria 1 a încheiat Dudu Senchea la 6 secunde de Mihai Leu. La grupa GT, clasamentul este același, doar că pe ultima treapta a podiumului se afla Florin Voicu cu un Ferrari 458 Challenge.

Trofeul Campulung

Dudu Senchea obține victoria la grupa N și N4, urmat de Calin Manitiu pe locul 2 și Claudiu Erhan pe locul 3. Cu aceasta etapa Calin Manitiu a devenit campionul grupei N de anul acesta.

La clasa N1 Alexandru Popescu a obținut victoria cu al sau Citroen Saxo VTS, pe locul 2 clasandu-se Alin Cristea cu un alt Saxo, iar pe locul 3 Victor Supuran (Dacia Sandero) care țintește titlul cupei Dacia în Campionatul National de Raliuri. Pilotul Timișorean Alexandru Krepelka și-a adjudecat un nou titlu de campion la clasa N1 datorita parcursului de excepție din acest sezon.

Trofeul Campulung

Un alt titlu de campion național a fost cucerit la clasa EC2-SH de către Costel Casuneanu gratie victoriei de la clasa să la Trofeul Câmpulung 500. În urma să s-a clasat Dan Maghetiu (Nissan GTR R35), iar Andrei Mitrasca (Dacia STCC) a completat podiumul. Pavel Shenkov a lipsit la Trofeul Câmpulung 500, întrucât el este deja matematic campionul clasei E2-1600, iar victoria de la aceasta etapa i-a revenit grecului Theodoros Perimenis.

La clasa A2 Catalin Tutuianu a obținut victoria la Trofeul Câmpulung 500 și totodată titlul de campion al acestei clase.

Trofeul Campulung

Mai multe știri despre  Campionatului Național de Viteză în Coastă găsiți AICI.

YouTube video

 

Sursa: FRAS (Federația Română de Automobilism Sportiv)
Photocredit: PixiMedia (Mihai Stana) - ABimages.ro (Bogdan Barabas)
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Leo Borlovan

Leo Borlovan

RELATED ARTICLES