More

  Latest Posts

  Triumph gata de relansarea sezonului 2020 de la Jerez

  Moto2™ World Championship și Triumph Triple Trophy vor demara din nou în curând cu ocazia Grand Prix-ului Spaniei de la Jerez. După deschiderea sezonului din Qatar, întrecere adjudecată de Tetsuta Nagashima (Red Bull KTM Ajo), Triumph sunt pregătiți pentru relansarea celui de-al doilea sezon în calitate de motorist pentru clasa Moto2.

  Triumph au făcut progrese considerabile pentru 2020 folosind datele culese din sezonul trecut, s-au analizat toate motoarele utilizate pentru o mai bună înțelegere a modului de funcționare individual al componentelor având în vedere și gradul de competitivitate al campionatului.

  Combinat cu experiența deja de un sezon a echipelor cu motoare Triumph și creșterea calității piloților de la un an la altul, restartul sezonului 2020 cu siguranță va fi unul fulminant cu timpi pe tur mai rapizi și întreceri mai strânse.

  În timp ce Moto2 se întoarce în acțiune, noul format Triumph Triple Challenge #PoweredByTriumph continuă de asemenea, concept cu accentul pus pe performanță și competitivitate. Deci, cum funcționează acest concept?

  • Cea mai mare viteză de vârf: 7 puncte
  • Pole position: 6 puncte
  • Cel mai rapid tur de cursă: 5 puncte

  Câștigătorul sezonului va fi răsplătit cu un model Triumph Street Triple RS propulsat de același motor de 765cc cu, care a câștigat și Nagashima în Qatar. Îndreptându-ne către runda a doua, avem doi piloți la vârful clasamentului din Triumph Triple Trophy, Marcos Ramirez (American Racing) și Marcel Schrotter (Liqui Moly Intact GP), ambii cu șapte puncte la general și înregistrând aceeași viteză maximă în Qatar de 299.1 km/h.

  Steve Sargent – Triumph’s Chief Product Officer – a declarat referitor la prima rundă a sezonului: “Cu toate că avem deja un an de experiență în spate, emoțiile sunt încă la cote înalte! A fost o primă cursă senzațională cu Tetsuta în postura de învingător, un podium incredibil de strâns și un nou record pe tur, exact genul de întrecere caracteristica clasei Moto2. E un sentiment minunat să pornim din nou la drum cu tot cu Triumph Triple Trophy #PoweredByTriumph care ne-a demonstrat ieri cât de strânsă este clasa și abia așteptăm următoarea cursă.

  „Suntem mândri de ce am realizat anul trecut la Moto2, dar asta nu înseamnă că ne vom opri aici, am lucrat intens de-a lungul iernii folosind datele culese anul trecut iar rezultatele se văd acum cu noi recorduri de circuit și noi piloți care să urce spre partea superioară a clasamentului”.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss