GP24 Media

LATEST POSTS

Trei titluri naționale pentru CS Krepelka Motorsport.

Krepelka
Vizualizări: 14540

A căzut cortina peste sezonul 2021 al Campionatului Național de Viteză în Coastă. Ultima etapă, Trofeul Audi Brașov, s-a desfășurat pe Drumul Poienii, iar reprezentanții clubului timișorean de automobilism Krepelka Motorsport au fost din nou la înălțime.

Alexandru Krepelka – al patrulea titlu consecutiv.
Cu locul al treilea bifat în runda menționată, Alexandru Krepelka a obținut al patrulea său titlu consecutiv de campion național la viteză în coastă! El a repurtat acest succes la clasa N1, acolo unde Alin Cristea, colegul său de club și totodată adversar, a devenit vicecampion național cu punctele acumulate pe traseul de la Tâmpa. Este cea mai bună performanță a acestuia în Campionatul Național de Viteză în Coastă!

Krepelka

Mihai Alexandrescu, un alt pilot de la CS Krepelka Motorsport, a cucerit două titluri de campion național, la Dacia Revival – grupa 1 și în clasamentul general de la Dacia Revival. La Brașov, acesta a obținut de asemenea primul loc la mașini istorice clasa I2 și prima poziție în clasamentul general la mașini istorice fabricate până în anul 1986.

De asemenea, Adrian Măduță a bifat locul întâi la clasamentul Diesel și poziția secundă în clasamentul clasei două roți motrice și în cel al clasei H2. Totodată, el s-a clasat pe locul secund la general la Diesel.

Trei titluri naționale pentru CS Krepelka Motorsport.

Gabriel Conduris a reușit să câștige grupa 1 la Dacia Revival. Acest succes a venit ca o răsplată a muncii depuse în întregul sezon competițional, fiind prima sa victorie de etapă. Cu punctele adunate, Conduris s-a clasat pe locul al treilea în campionat la grupa 1 Dacia Revival.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Dragoș Savloschi nu a fost ocolit nici de această dată de probleme tehnice, însă cu toate acestea a reușit să facă două urcări din opt posibile, obținând timpi foarte buni, care l-au situat în primii 13 concurenți la general.

„Mulțumim Consiliului Județean Timiș pentru susținerea și încrederea acordată. Le mulțumim și sponsorilor și partenerilor privați Dan Lazăr, Mirko Peroni, Florin Diaconescu, Lucian Perescu, Cristian Corlan, Adriana Dobriceanu, Cornel Creţu, Radu Diaconovici, Marcel Petrea, Bogdan Bragadiru, Diana Szijarto și Cristian Fedor”, a declarat Alexandru Krepelka, președintele CS Krepelka Motorsport.

Mai multe știri despre  Campionatului Național de Viteză în Coastă găsiți AICI.

Sursa: Comunicat Krepelka Motorsport
Photocredit: RallyPhoto.ro
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES