More

  Latest Posts

  Trei titluri naționale pentru CS Krepelka Motorsport.

  A căzut cortina peste sezonul 2021 al Campionatului Național de Viteză în Coastă. Ultima etapă, Trofeul Audi Brașov, s-a desfășurat pe Drumul Poienii, iar reprezentanții clubului timișorean de automobilism Krepelka Motorsport au fost din nou la înălțime.

  Alexandru Krepelka – al patrulea titlu consecutiv.
  Cu locul al treilea bifat în runda menționată, Alexandru Krepelka a obținut al patrulea său titlu consecutiv de campion național la viteză în coastă! El a repurtat acest succes la clasa N1, acolo unde Alin Cristea, colegul său de club și totodată adversar, a devenit vicecampion național cu punctele acumulate pe traseul de la Tâmpa. Este cea mai bună performanță a acestuia în Campionatul Național de Viteză în Coastă!

  Krepelka

  Mihai Alexandrescu, un alt pilot de la CS Krepelka Motorsport, a cucerit două titluri de campion național, la Dacia Revival – grupa 1 și în clasamentul general de la Dacia Revival. La Brașov, acesta a obținut de asemenea primul loc la mașini istorice clasa I2 și prima poziție în clasamentul general la mașini istorice fabricate până în anul 1986.

  De asemenea, Adrian Măduță a bifat locul întâi la clasamentul Diesel și poziția secundă în clasamentul clasei două roți motrice și în cel al clasei H2. Totodată, el s-a clasat pe locul secund la general la Diesel.

  Krepelka

  Gabriel Conduris a reușit să câștige grupa 1 la Dacia Revival. Acest succes a venit ca o răsplată a muncii depuse în întregul sezon competițional, fiind prima sa victorie de etapă. Cu punctele adunate, Conduris s-a clasat pe locul al treilea în campionat la grupa 1 Dacia Revival.

  Dragoș Savloschi nu a fost ocolit nici de această dată de probleme tehnice, însă cu toate acestea a reușit să facă două urcări din opt posibile, obținând timpi foarte buni, care l-au situat în primii 13 concurenți la general.

  „Mulțumim Consiliului Județean Timiș pentru susținerea și încrederea acordată. Le mulțumim și sponsorilor și partenerilor privați Dan Lazăr, Mirko Peroni, Florin Diaconescu, Lucian Perescu, Cristian Corlan, Adriana Dobriceanu, Cornel Creţu, Radu Diaconovici, Marcel Petrea, Bogdan Bragadiru, Diana Szijarto și Cristian Fedor”, a declarat Alexandru Krepelka, președintele CS Krepelka Motorsport.

  Mai multe știri despre  Campionatului Național de Viteză în Coastă găsiți AICI.

  Sursa: Comunicat Krepelka Motorsport

  Photocredit: RallyPhoto.ro


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss