More

  Latest Posts

  Transilvania Rally – Participare masiva pentru echipa GP24 Timis Rally Team.

  În perioada 26-28 septembrie se va desfășura pe teritoriul clujean Transilvania Rally, care a adunat la start un număr impresionant de concurenți. Nu mai puțin de 90 de echipaje se vor alinia la startul probelor speciale din jurul Clujului, oferind spectacol de neuitat tuturor pasionaților aflați pe probele speciale. “Acest raliu ne place foarte mult. Cu siguranță va fi un raliu unde vor conta extreme de mult strategiile deoarece probele sunt foarte lungi iar vremea ne poate pune probleme.”

  Cu doar câțiva pași până la debutul acestei etape, Romain Gilles, membru fondator al echipei GP24 Timiș Rally Team dar și navigatorul lui Mircea Samuil ne-a mărturisit care sunt obiectivele pe care echipa dorește să le atingă în această etapă, “ ne dorim că toată echipa să termine acest raliu cu bine și, cu siguranță dorim să ne asigurăm un loc cât mai bun pe podium în această luptă ce poate fi decisivă pentru noi.”, dar și faptul că, la momentul de față, întreagă echipa ocupă un loc pe podium în cadrul diviziei doi a Campionatului Național de Raliuri.

  2 2

  Echipajul format din Mircea Samuil-Romain Gilles participa în cadrul clasei A2, Claudiu Albut-Radu Ursu participând la clasa A3 cu un Suzuki Swift Sport iar Roland Csato-Csikos Sandor concurând în cadrul clasei A4. Lupta cea mare însă se da la clasamentul pe echipe, echipajul Timișean intrând în lupta pentru podiumul pe echipe cu echipa  Danny Ungur Racing Team. “ Nu o să fie o lupta deloc ușoară.  Cei din echipa adversă sunt la raliul de casă, cunoscând foarte bine toate probele, dar nu ne descurajăm, o să luptăm cât de mult putem.”.

  5 1

   

  Pentru că  lupta pe tărâm clujean să fie și mai interesantă, iar competitivitatea și mai aprinsă în echipa Timișeana GP24 Timiș Rally Team, echipajul format din Mircea Samuil-Romain Gilles și Claudiu Albut-Radu Ursu se lupta pentru locuri cât mai sus în clasamentul general. “ O să fie o lupta fair play. Ne dorim să terminăm acest raliul în primul rând, iar această luptă între membrii echipelor să se de ape probele speciale și nu în parcul service.”

  1 11

  După ce praful pe probele clujene se va așterne, cortina pentru marea finală a sezonului se va ridică, iar rând pe rând actorii vor intră în scenă brașoveană, echipajul dorind să păstreze lupta pentru titlu deschisă pentru această etapă de final. “Am demonstrat că știm să punctăm. Sperăm totuși să punctăm consecvent la etapă de la Cluj pentru a lasă lupta deschisă pentru titlul la echipe, la etapă de la Brașov.”

  Pentru sezonul următor, echipa GP24 Timiș Rally Team își dorește să revină în lupta pentru titlu, având în strategie câteva echipe pentru participare.

  4 GP24

  • Sursa: Ana Maria Florea
  • Photocredit: GP24 Timis Rally Team

  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss