More

  Latest Posts

  Toto Wolff vrea ca Formula 1 să organizeze o cursă la Londra.

  Toto Wolff a transmis un mesaj clar autorităților britanice că ar dori să vadă cursa de Formula 1 pe străzile Londrei. Anterior, fostul suprem de F1 Bernie Ecclestone a susținut ideea ca Formula 1 să organizeze un eveniment de curse în capitala britanică, dar nu s-a concretizat niciodată din cauza complexității birocratice și a costului ridicat așteptat.

  Toto Wolff

  Șeful Mercedes, Toto Wolff, spune ziarului Evening Standard că Londra nu ar trebui să pună în pericol locul lui Silverstone în calendarul anual al F1. “Mi-aș dori să avem un mare premiu la Silverstone, deoarece asta este ceea ce adoră fanii și Silverstone face parte din circuitul tradițional de curse din Formula 1”, a spus el.

  „Dar cursele din Londra ar fi la înălțimea tuturor și sper ca primarul Londrei și (prim-ministrul) domnului Johnson să citească acest lucru și să reușim acest lucru”. Wolff a spus că Formula 1 și Londra sunt combinația perfectă.

  „Avem cele mai eficiente motoare hibride din lume, iar actualul superstar este un tip britanic, așa că o cursă de F1 din Londra care prezintă tehnologia noastră și capacitatea noastră inovatoare… hai să mergem”, a spus el.

  Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

  Sursa: Formula 1 World Championship
  Photocredit: Getty Images

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Formula 1 World Championship

  Latest Posts

  Don't Miss