GP24 Media

LATEST POSTS

Toto Wolff susține că noul monopost Mercedes este “o mică divă”

Vizualizări: 10536

Mercedes a fost cea mai urmărită echipă în testele din Bahrain. Cu toate așteptările, echipa germană a avut numeroase probleme tehnice, în special în primele două zile. În prima zi, Valtteri Bottas a rămas fără cutia de viteze funcțională după doar șase tururi, în timp ce, în ziua de sâmbătă, Lewis Hamilton a ieșit larg în decor.

Astfel, echipa germană a debutat în noul sezon cu stângul. Chiar și așa, rivalii, cu preponderență cei de la Red Bull Racing și Ferrari, susțin că Mercedes și-a ascuns adevăratul potențial al noului monopost. Cu toate acestea, Toto Wolff, team principalul echipei germane susține că există anumite probleme cu monopostul W12.

“Am avut performanțe foarte bune de-a lungul anilor. Prin urmare, nu mă surprinde când lumea spune că ne ascundem potențialul. Cred că noi am avut cel mai mult combustibil, dar chiar și așa, monopostul a fost greu de condus și relativ instabil, în special atunci când bătea vântul din lateral.” a declarat Toto Wolff pentru ORF.

“Noul monopost se comportă precum o mică divă, la fel ca monopostul de acum doi ani, pe care nici acum nu l-am înțeles pe deplin.” a continuat oficialul austriac. “Faptul că am avut așa puține zile de teste, nu ne-a ajutat deloc. Nu am înțeles mașina pe deplin. Am avut mici probleme care trebuie rezolvate. Prin urmare, nu suntem așa de bine pregătiți ca în anii trecuți.” a concluzionat oficialul echipei Mercedes.

Toto Wolff s-a alăturat echipei Mercedes în 2013. În ultimele șapte sezoane, austriacul a fost unul dintre oamenii cheie în succesul obținut de structura germană, Mercedes adjudecându-și toate titlurile mondiale puse în joc între 2014 și 2020.

 

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Sursa: ORF
Photocredit: Mercedes
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES