More

  Latest Posts

  Toto Wolff susține că noul monopost Mercedes este “o mică divă”

  Mercedes a fost cea mai urmărită echipă în testele din Bahrain. Cu toate așteptările, echipa germană a avut numeroase probleme tehnice, în special în primele două zile. În prima zi, Valtteri Bottas a rămas fără cutia de viteze funcțională după doar șase tururi, în timp ce, în ziua de sâmbătă, Lewis Hamilton a ieșit larg în decor.

  Astfel, echipa germană a debutat în noul sezon cu stângul. Chiar și așa, rivalii, cu preponderență cei de la Red Bull Racing și Ferrari, susțin că Mercedes și-a ascuns adevăratul potențial al noului monopost. Cu toate acestea, Toto Wolff, team principalul echipei germane susține că există anumite probleme cu monopostul W12.

  “Am avut performanțe foarte bune de-a lungul anilor. Prin urmare, nu mă surprinde când lumea spune că ne ascundem potențialul. Cred că noi am avut cel mai mult combustibil, dar chiar și așa, monopostul a fost greu de condus și relativ instabil, în special atunci când bătea vântul din lateral.” a declarat Toto Wolff pentru ORF.

  “Noul monopost se comportă precum o mică divă, la fel ca monopostul de acum doi ani, pe care nici acum nu l-am înțeles pe deplin.” a continuat oficialul austriac. “Faptul că am avut așa puține zile de teste, nu ne-a ajutat deloc. Nu am înțeles mașina pe deplin. Am avut mici probleme care trebuie rezolvate. Prin urmare, nu suntem așa de bine pregătiți ca în anii trecuți.” a concluzionat oficialul echipei Mercedes.

  Toto Wolff s-a alăturat echipei Mercedes în 2013. În ultimele șapte sezoane, austriacul a fost unul dintre oamenii cheie în succesul obținut de structura germană, Mercedes adjudecându-și toate titlurile mondiale puse în joc între 2014 și 2020.

   

  Sursa: ORF

  Photocredit: Mercedes


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss