More

  Latest Posts

  Toto Wolff se simte la fel de motivat ca în prima zi

  După lansarea noului monopost W12, oficialii echipei Mercedes au discutat pe larg despre ambițiile pentru noul sezon. Printre aceștia a fost și Toto Wolff, team principalul germanilor și unul dintre acționarii principali.

  Wolff a discutat pe larg despre obiectivele pe care Mercedes le are pentru 2021, dar și despre experiența acumulată în cele opt sezoane anterioare petrecute alături de echipa germană. De altfel, oficialul austriac a anunțat de curând că va rămâne team principal pentru următoarele trei sezoane.

  “În fiecare an ne redefinim ambițiile și ne setăm obiectivele așteptate pentru noul sezon. Poate suna simplu, dar este foarte greu, tocmai din considerentul că puține echipe se pot lăuda cu șapte titluri consecutive.” a declarat Toto Wolff cu prilejul lansării noului monopost Mercedes.

  “Multe lucruri se pot întâmpla și te poți obișnui cu succesul, iar motivația de a lupta nu mai este aceeași. Echipa noastră nu a arătat astfel de semne de slăbiciune. Văd aceeași ambiție, dorință și pasiune la fel ca în prima zi petrecută alături de Mercedes în 2013.” a continuat oficialul austriac.

  Toto Wolff a venit la Mercedes în 2013, după o scurtă perioadă petrecută la Williams. Alături de echipa germană, oficialul austriac a câștigat șapte titluri mondiale la constructori și șapte la piloți, prin Lewis Hamilton și Nico Rosberg.

  Întrebat despre așteptările pentru noul sezon, Wolff a oferit un răspuns succint. “Fiecare sezon prezintă noi provocări și prin urmare, există un nou obiectiv de atins. 2021 aduce schimbări în regulament, care pot să aibă un impact major asupra competitivității noastre. Pe lângă toate acestea, avem și plafonul de buget și modificările majore din 2022. E o provocare imensă pentru noi.” a încheiat Toto Wolff.

  Noul sezon din Formula 1 va debuta pe 28 martie, cu ocazia Marelui Premiu al Bahrainului.

  Sursa: France 24

  Photocredit: Essentially Sports


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss