GP24 Media

LATEST POSTS

Toto Wolff se simte la fel de motivat ca în prima zi

Vizualizări: 10113

După lansarea noului monopost W12, oficialii echipei Mercedes au discutat pe larg despre ambițiile pentru noul sezon. Printre aceștia a fost și Toto Wolff, team principalul germanilor și unul dintre acționarii principali.

Wolff a discutat pe larg despre obiectivele pe care Mercedes le are pentru 2021, dar și despre experiența acumulată în cele opt sezoane anterioare petrecute alături de echipa germană. De altfel, oficialul austriac a anunțat de curând că va rămâne team principal pentru următoarele trei sezoane.

“În fiecare an ne redefinim ambițiile și ne setăm obiectivele așteptate pentru noul sezon. Poate suna simplu, dar este foarte greu, tocmai din considerentul că puține echipe se pot lăuda cu șapte titluri consecutive.” a declarat Toto Wolff cu prilejul lansării noului monopost Mercedes.

“Multe lucruri se pot întâmpla și te poți obișnui cu succesul, iar motivația de a lupta nu mai este aceeași. Echipa noastră nu a arătat astfel de semne de slăbiciune. Văd aceeași ambiție, dorință și pasiune la fel ca în prima zi petrecută alături de Mercedes în 2013.” a continuat oficialul austriac.

Toto Wolff a venit la Mercedes în 2013, după o scurtă perioadă petrecută la Williams. Alături de echipa germană, oficialul austriac a câștigat șapte titluri mondiale la constructori și șapte la piloți, prin Lewis Hamilton și Nico Rosberg.

Întrebat despre așteptările pentru noul sezon, Wolff a oferit un răspuns succint. “Fiecare sezon prezintă noi provocări și prin urmare, există un nou obiectiv de atins. 2021 aduce schimbări în regulament, care pot să aibă un impact major asupra competitivității noastre. Pe lângă toate acestea, avem și plafonul de buget și modificările majore din 2022. E o provocare imensă pentru noi.” a încheiat Toto Wolff.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Noul sezon din Formula 1 va debuta pe 28 martie, cu ocazia Marelui Premiu al Bahrainului.

Sursa: France 24
Photocredit: Essentially Sports
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES