More

  Latest Posts

  Toto Wolff nu va răsturna planurile pentru mașini din 2022, chiar dacă este alarmat de performanțele lor recente.

  Mercedes se ține de planurile inițiale chiar și după ce șeful Toto Wolff a declarat că performanța generală a campionilor în exercițiu a fost „inacceptabilă” în acest sezon și în special în timpul curselor de la Monaco și Baku.

  Ultimele comentarii ale Austriacul apar în momentul în care se pare că Honda va aduce o versiune actualizată a motorului său pentru liderilor campionatului Red Bull la Marele Premiu al Franței la circuitul Paul Ricard în weekendul viitor.

  Auto Motor und Sport dezvăluie că motorul va putea funcționa la niveluri mai ridicate de putere datorită îmbunătățirilor fiabilității. „Ne-am ajustat deja planurile de dezvoltare”, a insistat șeful Mercedes, Toto Wolff, după ce a declarat recent că accentul echipei s-a mutat aproape exclusiv în 2022.

  Toto Wolff

  „Nu vom răsturnă toate planuri din cauza a două curse rele”, a adăugat el. „Mai ales că Monaco și Baku sunt cele mai proaste circuite pentru noi”. „Dar trebuie să recunoaștem că operăm sub standardele noastre obișnuite”.

  Scenariul cel mai probabil, cu avertizarea lui Lewis Hamilton că Mercedes „trebuie să revină mai puternic” la Paul Ricard și nu numai, este că echipa ajustează configurarea mașinii din 2021.

  „Este inacceptabil să pierdem secundă după secundă imediat după opriri până la revenirea mașinii într-o fereastră unde funcționează bine din nou”, a recunoscut Wolff. „Nu ne putem permite să pierdem atât de multe puncte cât am pierdut pana acum în oricare dintre cele două campionate mondiale”.

  Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

  Sursa: Auto Motor und Sport

  Photocredit: Getty Images


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss