More

  Latest Posts

  Toto Wolff nu va răsturna planurile pentru mașini din 2022, chiar dacă este alarmat de performanțele lor recente.

  Mercedes se ține de planurile inițiale chiar și după ce șeful Toto Wolff a declarat că performanța generală a campionilor în exercițiu a fost „inacceptabilă” în acest sezon și în special în timpul curselor de la Monaco și Baku.

  Ultimele comentarii ale Austriacul apar în momentul în care se pare că Honda va aduce o versiune actualizată a motorului său pentru liderilor campionatului Red Bull la Marele Premiu al Franței la circuitul Paul Ricard în weekendul viitor.

  Auto Motor und Sport dezvăluie că motorul va putea funcționa la niveluri mai ridicate de putere datorită îmbunătățirilor fiabilității. „Ne-am ajustat deja planurile de dezvoltare”, a insistat șeful Mercedes, Toto Wolff, după ce a declarat recent că accentul echipei s-a mutat aproape exclusiv în 2022.

  Toto Wolff

  „Nu vom răsturnă toate planuri din cauza a două curse rele”, a adăugat el. „Mai ales că Monaco și Baku sunt cele mai proaste circuite pentru noi”. „Dar trebuie să recunoaștem că operăm sub standardele noastre obișnuite”.

  Scenariul cel mai probabil, cu avertizarea lui Lewis Hamilton că Mercedes „trebuie să revină mai puternic” la Paul Ricard și nu numai, este că echipa ajustează configurarea mașinii din 2021.

  „Este inacceptabil să pierdem secundă după secundă imediat după opriri până la revenirea mașinii într-o fereastră unde funcționează bine din nou”, a recunoscut Wolff. „Nu ne putem permite să pierdem atât de multe puncte cât am pierdut pana acum în oricare dintre cele două campionate mondiale”.

  Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

  Sursa: Auto Motor und Sport
  Photocredit: Getty Images

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Auto Motor und Sport

  Latest Posts

  Don't Miss