More

  Latest Posts

  Toto Wolff: Momentan nu există negocieri cu Sebastian Vettel.

  În prezent nu există negocieri cu Sebastian Vettel, insistă șeful echipei Mercedes AMG F1, Toto Wolff. Zvonurile sugerează că Wolff este sub presiunea firmei Daimler pentru a semna al patrulea campion mondial, care va părăsi Ferrari la sfârșitul anului. Se crede că Wolff este mai înclinat să-l promoveze pe George Russell pentru sezonul 2021, pe fondul speculațiilor pe care pilotul Williams este râvnit și de alte câteva echipe.

  „Pentru noi, întrebarea este ce facem cu George Russell. Aceasta este o opțiune”, a declarat Toto Wolff pentru postul de televiziune austriac ORF. Deocamdată, Wolff spune că îi acordă prioritate pe actuali piloți al echipei Mercedes, Lewis Hamilton și Valtteri Bottas, ambele cu contracte care se vor termina la sfârșitul acestui an. „Suntem fideli piloții noștri actuali și nu dorim să negociem într-un moment în care nici măcar nu a început sezonul”, a declarat el pentru NTV.

  „Abia atunci vom privi în afara casetei și vom evalua ce alte opțiuni sunt disponibile”. Într-adevăr, el a recunoscut că Ferrari și McLaren își anunță piloții din 2021 atât de devreme este „oarecum surprinzător,  pentru că îți va da dureri de cap pentru un an întreg”. Unii cred că Wolff doar discuta “opțiunea” Vettel pentru a onora fostul campion german și poate pentru a-și potoli pe cei de la Daimler care au impus candidatura lui Vettel pentru un loc la echipa in 2021.

  „Din perspectiva germană ar fi un lucru minunat”, a spus Wolff. „Dar trebuie să rămânem fideli echipei noastre, iar loialitatea este ceva important și care face parte din valorile noastre.” Pe Vettel, el a comentat: „Îl cunosc ca persoană și este foarte de onoare și reprezintă valori similare cu ale mele. Ca sportiv, este un campion mondial de patru ori, deci nu este necesar să vorbim despre performanță”.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss