Latest Posts

Toto Wolff: Momentan nu există negocieri cu Sebastian Vettel.

Vizualizări: 12881

În prezent nu există negocieri cu Sebastian Vettel, insistă șeful echipei Mercedes AMG F1, Toto Wolff. Zvonurile sugerează că Wolff este sub presiunea firmei Daimler pentru a semna al patrulea campion mondial, care va părăsi Ferrari la sfârșitul anului. Se crede că Wolff este mai înclinat să-l promoveze pe George Russell pentru sezonul 2021, pe fondul speculațiilor pe care pilotul Williams este râvnit și de alte câteva echipe.

„Pentru noi, întrebarea este ce facem cu George Russell. Aceasta este o opțiune”, a declarat Toto Wolff pentru postul de televiziune austriac ORF. Deocamdată, Wolff spune că îi acordă prioritate pe actuali piloți al echipei Mercedes, Lewis Hamilton și Valtteri Bottas, ambele cu contracte care se vor termina la sfârșitul acestui an. „Suntem fideli piloții noștri actuali și nu dorim să negociem într-un moment în care nici măcar nu a început sezonul”, a declarat el pentru NTV.

„Abia atunci vom privi în afara casetei și vom evalua ce alte opțiuni sunt disponibile”. Într-adevăr, el a recunoscut că Ferrari și McLaren își anunță piloții din 2021 atât de devreme este „oarecum surprinzător,  pentru că îți va da dureri de cap pentru un an întreg”. Unii cred că Wolff doar discuta “opțiunea” Vettel pentru a onora fostul campion german și poate pentru a-și potoli pe cei de la Daimler care au impus candidatura lui Vettel pentru un loc la echipa in 2021.

„Din perspectiva germană ar fi un lucru minunat”, a spus Wolff. „Dar trebuie să rămânem fideli echipei noastre, iar loialitatea este ceva important și care face parte din valorile noastre.” Pe Vettel, el a comentat: „Îl cunosc ca persoană și este foarte de onoare și reprezintă valori similare cu ale mele. Ca sportiv, este un campion mondial de patru ori, deci nu este necesar să vorbim despre performanță”.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss