Latest Posts

Toto Wolff: Mercedes AMG F1 nu se gândește la planul B în cazul în care Lewis Hamilton renunță la F1

Vizualizări: 9861

Toto Wolff, șeful echipei Mercedes AMG F1, a precizat că nu ia în calcul o opțiune de plan B pentru echipa sa în cazul în care Lewis Hamilton se va retrage din Formula 1 la sfârșitul acestui an. Contractul lui Lewis Hamilton cu echipa Mercedes AMG F1 expiră după acest sezon, iar echipa și pilotul nu au ajuns încă la un acord pentru prelungirea acestuia dincolo de sezonul 2023.

Toto

Deși a existat o speranță că problema se va rezolva rapid în iarna trecută, discuțiile au fost suspendate până când Toto Wolff și Lewis Hamilton vor putea stabili un moment potrivit pentru ca discuțiile să aibă loc. Dar, în lipsa unui angajament ferm din partea lui Lewis Hamilton cu privire la planurile sale pentru 2024, Mercedes AMG F1 ar putea fi expusă riscului de a nu avea un înlocuitor adecvat disponibil dacă septuplul campion mondial va decide târziu să nu mai continue.

Echipa Mercedes AMG F1 dorește ca Lewis Hamilton să se angajeze la un nou contract, dar Toto Wolff a insistat că este atât de relaxat în legătură cu situația încât nici măcar nu s-a gândit la vreo opțiune de rezervă. Vorbind cu Autosport despre situația lui Lewis Hamilton, Toto Wolff a spus: „Nu am avut nicio idee despre situația lui Lewis Hamilton: Cred că poate sună naiv, dar chiar mă lupt să mă gândesc la un plan B, dacă planul meu A este încă cel care este favoritul meu”.

Toto

„Nu vreau să mă angajez în discuții cu alți piloți, pentru că sunt fericit cu cei care sunt în echipă, asta e sigur. În acest moment, nu există un Plan B. Este vorba doar de Lewis Hamilton”. Deși Toto Wolff a recunoscut că nu ar fi ideal dacă echipa Mercedes AMG F1 ar trebui să se agite pentru a găsi un nou pilot în cursul acestui an, dacă Lewis Hamilton ar alege să renunțe, el s-a arătat încrezător că un astfel de apel tardiv nu se va întâmpla.

„Cred că ne-ar spune destul de devreme”, a adăugat Toto Wolff. Nu cred că Lewis Hamilton ar spune: „Nu mai pot face asta, mâine plec de aici”. „El ar simți întotdeauna responsabilitatea pentru echipă. Nu ar lăsa echipa singură. Piloții pot lua întotdeauna decizii de acest gen așa cum am văzut, de exemplu, cu Nico Rosberg, dar el nu ne-ar lăsa baltă. Dar apoi, cred că dacă crezi că ești o echipă atractivă pentru ceilalți, vei găsi soluții”.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Toto

Deși Lewis Hamilton nu a avut un început de sezon așa cum și-ar fi dorit, el a declarat că mentalitatea sa este aceea de a rămâne în Formula 1 pentru încă câțiva ani. Vorbind la Marele Premiu al Arabiei Saudite, el a spus: „Iubesc această echipă, sunt atât de recunoscător pentru toți cei care au fost în această călătorie cu mine alături de această echipă”.

„Nu mă gândesc să fiu în altă parte și nu mă văd renunțând, nu mă simt ca și cum aș fi un laș. Dar nu aș spune că îmi dă foarte mult. Știi, am fost acolo și am făcut asta, am cumpărat tricoul de multe ori! Dar încerc să am răbdare și să lucrez cu echipa pentru a ne duce într-un loc bun. Și asta e tot ce pot spune acum. Nu mă duc nicăieri altundeva”.

  • Mai multe știri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss