GP24 Media

LATEST POSTS

Toto Wolff: Lupta dintre Mercedes și Ferrari este mai strânsă decât pare

Vizualizări: 14269

Mercedes ar putea să își asigure ambele titluri F1 în următoarele două săptămâni, dar rămân vigilenți în legătură cu pericolul Ferrari.

Șeful Mercedes Formula 1, Toto Wolff simte că lupta cu Ferrari pentru ambele titluri din 2018 este „departe de a fi gata”, fiind de părere că diferența de performanță dintre cele două echipe este mai mică decât a părut în ultimele curse.

Pilotul Mercedes, Lewis Hamilton poate câștiga al cinci-lea său titlu weekend-ul acesta la marele premiu al statelor unite, iar echipa sa are un avantaj de 78 de puncte față de Ferrari în lupta la constructori, fiind pe cale să câștige al cinci-lea lor titlu, săptămâna viitoare în Mexic.

Mercedes au câștigat șase din ultimele șapte curse, Ferrari părând să își fi pierdut avantajul care i-a făcut atât de competitivi mai devreme în sezon.

Cu toate acestea însă, Wolff insistă că avantajul Mercedes nu este așa de mare precum pare, ceea ce înseamnă că echipa nu ia nimic de la sine, mergând spre Austin în acest weekend.

Mercedes au câștigat ultimele patru curse la „Circuitul Americilor” (Circuit of The Americas), toate victoriile fiind ale lui Hamilton, care a pierdut doar o singură dată pe pământ american de-a lungul carierei sale.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

„Toată lumea din echipă este conștientă că nu putem lua nimic de la sine, și trebuie să fim la fel de diligenți ca până acum, să ne ținem capul jos și să muncim din greu pentru un rezultat bun în Texas.

„Lupta de anul acesta a fost grozavă și abia putem aștepta următorul capitol din lupta aceasta dintre argintiu și roșu.”

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES