More

  Latest Posts

  Toto Wolff: Lupta dintre Mercedes și Ferrari este mai strânsă decât pare

  Mercedes ar putea să își asigure ambele titluri F1 în următoarele două săptămâni, dar rămân vigilenți în legătură cu pericolul Ferrari.

  Șeful Mercedes Formula 1, Toto Wolff simte că lupta cu Ferrari pentru ambele titluri din 2018 este „departe de a fi gata”, fiind de părere că diferența de performanță dintre cele două echipe este mai mică decât a părut în ultimele curse.

  Pilotul Mercedes, Lewis Hamilton poate câștiga al cinci-lea său titlu weekend-ul acesta la marele premiu al statelor unite, iar echipa sa are un avantaj de 78 de puncte față de Ferrari în lupta la constructori, fiind pe cale să câștige al cinci-lea lor titlu, săptămâna viitoare în Mexic.

  Mercedes au câștigat șase din ultimele șapte curse, Ferrari părând să își fi pierdut avantajul care i-a făcut atât de competitivi mai devreme în sezon.

  Cu toate acestea însă, Wolff insistă că avantajul Mercedes nu este așa de mare precum pare, ceea ce înseamnă că echipa nu ia nimic de la sine, mergând spre Austin în acest weekend.

  Mercedes au câștigat ultimele patru curse la „Circuitul Americilor” (Circuit of The Americas), toate victoriile fiind ale lui Hamilton, care a pierdut doar o singură dată pe pământ american de-a lungul carierei sale.

  „Toată lumea din echipă este conștientă că nu putem lua nimic de la sine, și trebuie să fim la fel de diligenți ca până acum, să ne ținem capul jos și să muncim din greu pentru un rezultat bun în Texas.

  „Lupta de anul acesta a fost grozavă și abia putem aștepta următorul capitol din lupta aceasta dintre argintiu și roșu.”


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss