GP24 Media

LATEST POSTS

Toto Wolff este sceptic înainte de Grand Prix-ul de la Austin

Vizualizări: 10912

Toto Wolff este sceptic înainte de Grand Prix-ul de la AustinLewis Hamilton se află la doar o victorie de câștigarea titlului mondial, însă directorul executiv al Mercedes AMG privește cu scepticism spre etapa de la Austin.

Locul 1 obținut la finalul Marelui Premiu al Statelor Unite, și o clasare în afara podiumului a principalului său rival, Sebastian Vettel, i-ar aduce pilotului britanic de la Mercedes cel de-al 5-lea titlu de campion, cu 3 etape înainte de încheierea sezonului. Directorul echipei, Toto Wolff încearcă însă să rămână realist.
Într-un interviu citat de www.planetf1.com, austriacul declara că echipa trebuie să rămână concentrată, să trateze cu seriozitate fiecare etapă. El a mai adăugat că, în motorsport, pot apărea oricând incidente: ”Accidente periculoase pot avea loc oricând, nici nu vreau să mă gândesc ce s-ar întâmpla dacă și-ar rupe un deget (n.r.Lewis Hamilton).”
Marele Premiu al Statelor Unite va avea loc în weekend-ul 19-21 octombrie pe circuitul din Austin, Texas.

Sursa foto: www.skysports.com

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES