Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Toto Wolff discută motivul pentru care Lewis Hamilton are un astfel de Succes

  Lewis Hamilton ar putea fi cel mai bun pilot pentru a favoriza circuitul Formulei 1, cu legenda lui Michael Schumacher, singurul său rival.

  Hamilton a câștigat al cincilea titlu mondial de Formula 1, câștigând locul patru în Grand Prix-ul Mexic.

  Cel de-al patrulea loc în finala din acest an a însemnat că Lewis Hamilton, în vârstă de 33 de ani, la egalat pe Juan Manuel Fangio înregistrând cinci titluri mondiale, în timp ce Britul devine cel de-al doilea cel mai de succes pilot F1, în spatele lui Schumacher, care are șapte campionate F1.

  Hamilton a câștigat opt curse în acest an pe drumul spre performanța sa de record, deoarece a încheiat și un nou contract de 40 milioane de euro cu Mercedes.

  Fostul pilot Mercedes, Nico Rosberg, crede că campioana mondială va trece de recordul lui Michael Schumacher cu cele mai multe victorii ale F1, Michael Schumacher are 91 de victorii Grand Prix – în prezent Hamilton a obținut 71 de victorii.

  Pe langa faptul ca Rosberg laudat eforturile fostului sau coleg de echipaj, seful lui Hamilton, Toto Wolff, a discutat despre ce face pilotul sa fie de succes.

  Wolff despre ceea ce face Hamilton atât de Succesful:

  Wolff a dezvăluit trăsăturile care au condus la campionul mondial de cinci ori devenind cel mai mare sportiv al Marii Britanii și a menționat că acesta este cel mai bun Hamilton pe care la văzut în ultima vreme. „Acesta este cel mai bun Lewis Hamilton pe care l-am văzut în ultimii șase ani”, a spus Wolff. „El a condus mai bine și a fost mai bine afara de mașină, a fost foarte complet. Am avut momente în care mașina a fost suficient de bună pentru a câștiga și apoi au fost momente în care mașina nu era suficient de bună pentru a câștiga și Lewis era foarte stabil.

  „Race-craftul lui este grozav. Acesta a fost întotdeauna unul dintre punctele sale forte, dar în acest an a fost cu siguranță unul dintre factorii cheie.

  „Cred că este o abilitate de a combina talentul cu munca grea, intelectul și inteligența emoțională. Toți marii campioni au toate aceste patru abilități.

  „Dacă unul lipsește, puteți fi un pilot de curse cu succes, dar nu veți reuși niciodată să atingeți această măreție.

  „Una dintre trăsăturile sale personale este că Lewis se concentrează întotdeauna la astăzi. Cred că are valori puternice pe care le-a învățat viața lui și le respectă aceste valori chiar și în zilele dificile „.  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss