GP24 Media

LATEST POSTS

Toto Wolff consideră că succesul în Formula 1 nu se rezumă doar la bani

Vizualizări: 8560

La doar câteva zile după ce a fost participat la prezentarea echipei Mercedes, Toto Wolff a vorbit despre Mercedes, planurile de viitor ale sale și ale echipei, dar și despre ceea ce înseamnă succesul, în viziunea sa, în Formula 1.

Oficialul austriac va ocupa funcția de team principal și în 2021. Mai mult, Wolff a anunțat recent că-și va păstra rolul pentru cel puțin încă trei ani, cu toate că, zvonuri foarte intense au susținut că va părăsi Mercedes pentru Aston Martin.

Cu șapte titluri mondiale consecutive atât la piloți, cât și la constructori, Toto Wolff este cel mai de succes team principal în activitate. Într-un interviu acordat versiunii olandeze a lui Motorsport.com, Wolff a vorbit amplu despre cum vede succesul în Formula 1.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

“Performanța în Formula 1 nu se rezumă doar la bani. Poți să ai cei mai mulți bani și să nu performezi așa cum ți-ai propus. Am văzut destule exemple în acest sens în trecut. Pentru a fi competitivi trebuie să găsim o soluție în fiecare an.” a declarat Toto Wolff.

Toto Wolff se află înaintea unui sezon în care Mercedes se anunță din nou favoriți, datorită faptului că noul regulament tehnic a fost amânat cu un an, pentru 2022. Austriacul a vorbit succint în același interviu și despre provocările pe care le întâmpina echipa înaintea trecerii la noul regulament tehnic.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

“Pentru 2022, întrebarea se pune în felul următor: cât de mare va fi amploarea schimbărilor de regulament? Vor fi echipe care se vor concentra de la începutul acestui an pentru 2022 iar altele se vor concentra asupra potențialului pe care îl va oferi 2021 și își vor pune întreaga energie în a obține cele mai bune rezultate. Pentru noi va fi crucial să găsim echilibrul.” a concluzionat Wolff.

Mercedes va miza în 2021 pe serviciile lui Lewis Hamilton și Valtteri Bottas. Prima întâlnire oficială cu noul monopost W12 va avea loc cu ocazia Marelui Premiu al Bahrainului, programat să se desfășoare între 26-28 martie.

 

Sursa: Planet F1
Photocredit: Planet F1
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES