Latest Posts

Toto Wolff consideră că succesul în Formula 1 nu se rezumă doar la bani

Vizualizări: 8852

La doar câteva zile după ce a fost participat la prezentarea echipei Mercedes, Toto Wolff a vorbit despre Mercedes, planurile de viitor ale sale și ale echipei, dar și despre ceea ce înseamnă succesul, în viziunea sa, în Formula 1.

Oficialul austriac va ocupa funcția de team principal și în 2021. Mai mult, Wolff a anunțat recent că-și va păstra rolul pentru cel puțin încă trei ani, cu toate că, zvonuri foarte intense au susținut că va părăsi Mercedes pentru Aston Martin.

Cu șapte titluri mondiale consecutive atât la piloți, cât și la constructori, Toto Wolff este cel mai de succes team principal în activitate. Într-un interviu acordat versiunii olandeze a lui Motorsport.com, Wolff a vorbit amplu despre cum vede succesul în Formula 1.

“Performanța în Formula 1 nu se rezumă doar la bani. Poți să ai cei mai mulți bani și să nu performezi așa cum ți-ai propus. Am văzut destule exemple în acest sens în trecut. Pentru a fi competitivi trebuie să găsim o soluție în fiecare an.” a declarat Toto Wolff.

Toto Wolff se află înaintea unui sezon în care Mercedes se anunță din nou favoriți, datorită faptului că noul regulament tehnic a fost amânat cu un an, pentru 2022. Austriacul a vorbit succint în același interviu și despre provocările pe care le întâmpina echipa înaintea trecerii la noul regulament tehnic.

“Pentru 2022, întrebarea se pune în felul următor: cât de mare va fi amploarea schimbărilor de regulament? Vor fi echipe care se vor concentra de la începutul acestui an pentru 2022 iar altele se vor concentra asupra potențialului pe care îl va oferi 2021 și își vor pune întreaga energie în a obține cele mai bune rezultate. Pentru noi va fi crucial să găsim echilibrul.” a concluzionat Wolff.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Mercedes va miza în 2021 pe serviciile lui Lewis Hamilton și Valtteri Bottas. Prima întâlnire oficială cu noul monopost W12 va avea loc cu ocazia Marelui Premiu al Bahrainului, programat să se desfășoare între 26-28 martie.

 

Sursa: Planet F1
Photocredit: Planet F1
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Planet F1

Latest Posts

Don't Miss