More

  Latest Posts

  Toto Wolff consideră că Formula 1 și Formula E ar putea coopera în viitor

   

  La doar câțiva ani de la lansarea Formulei E, disputa dintre competiția organizată de Alejandro Agag și Formula 1 devine din ce în ce mai acerbă. Recent, omul de afaceri spaniol a declarat că Formula 1 va fi nevoită ca în viitor să treacă la motorizarea electrică.

  Actualmente, conform regulamentului tehnic existent în Formula 1, acest lucru este discutabil. Încă din 2014, competiția supremă a automobilismului folosește o tehnologie hibridă, care combină combustibilul clasic și motorizarea electrică.

  Mai mult, o ipotetică fuziune între Formula 1 și Formula E pare improbabilă la acest moment, mai ales că Alejandro Agag, omul din spatele Formulei E, deține drepturile exclusive ale organizării unui campionat mondial cu motorizare eminamente electrică.

  Cu toate acestea, Toto Wolff, team principalul echipei Mercedes a sugerat din nou că o eventuală colaborare între Formula 1 și Formula E nu ar trebui exclusă din fașă. “Faptul că până acum, lucrurile nu prea au mers se datorează faptului că ambele platforme (n.r. Formula 1 și Formula E) doresc să se poziționeze ca varianta cea mai bună de piață.” a declarat Wolff.

  “Dacă o eventuală fuziune ar fi posibilă într-o zi, atunci cu siguranță vom putea cursele celor două competiții în același weekend, pe trasee stradale, de exemplu. Ar fi un lucru senzațional, dar asta înseamnă cooperare și înțelegere între figurile cheie din motorsport, iar așa cum știm, nu este un lucru ușor de obținut.” a concluzionat oficialul echipei Mercedes.

  Mercedes este un actor activ implicat atât în Formula 1, cât și în Formula E. Dacă gruparea germană este prezentă ca structură de uzină încă din 2010 în Formula 1, în Formula E, ei sunt implicați din sezonul 2018-2019.

   

   

  Sursa: GP Blog

  Photocredit: Sports ProMedia


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss