Latest Posts

Wolff compară rivalitatea Red Bull cu lupta Ferrari – Mercedes din 2018-2019

Vizualizări: 11566

Toto Wolff a comparat bătălia de campionat din acest an cu Red Bull cu rivalitatea Mercedes – Ferrari din 2018 și 2019 – când intensitatea luptei a văzut echipa sa împinsă “aproape la punctul de rupere”.

Deși Mercedes are un record neîntrerupt de succes al campionatului care se întinde până în 2014, atât în 2018, cât și în 2019, Ferrari au apărut drept cei mai puternici provocatori ai lor, iar după 10 runde ale sezonului 2018, Scuderia a condus săgețile de argint cu 20 de puncte în campionatul constructorilor, în timp ce Sebastian Vettel a fost cu opt puncte înaintea lui Lewis Hamilton în campionatul piloților.

Mercedes și Hamilton își vor revizui rivalii în a doua jumătate a sezonului, în timp ce în 2019 Ferrari avea din nou o mașină rapidă, cu noul recrut Charles Leclerc în frunte, înainte ca Mercedes-Hamilton să câștige din nou.

Și atunci când a evaluat sezonul Mercedes înainte de pauza de vară, Wolff a spus că actuala provocare de la Red Bull – săgețile de argint sunt cu doar 12 puncte înainte după Marele Premiu al Ungariei – amintește de acea rivalitate cu Ferrari și a explicat cât de mult a avut impact asupra echipei sale .

„Ultimele luni au fost foarte intense”, a spus el. „Am avut o perioadă bună la începutul primăverii – am putut concura puternic la Portimao și Barcelona, iar apoi am avut câteva curse foarte proaste, începând cu Monaco și apoi Baku [curse care au început o serie de cinci victorii consecutive pentru Red Bull].

„Dar de atunci ne-am găsit cumva aderența, am învățat, am descoperit cum funcționează mașina noastră pe noile anvelope și cred că ne-am întors într-un loc mult mai bun la Silverstone și în Ungaria.

Wolff compară rivalitatea Red Bull cu lupta Ferrari - Mercedes din 2018-2019

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Sezonul acesta este foarte intens, dar și 2018 și mai ales ’19 – când ne luptam cu Ferrari – uneori a fost foarte greu. Am depășit cu adevărat limitele și asta înseamnă, de asemenea, să ne împingem reciproc aproape până la punctul de rupere pentru a câștiga campionatul.” – a spus Wolff.

Mercedes ar putea conduce în prezent clasamentul constructorilor, dar Wolff insistă că ei continuă să-i urmărească pe Red Bull în ceea ce privește performanța brută a mașinii – și, în ciuda stresului și a încordărilor de la locul de muncă, el spune că echipa sa trebuie să se bucure de a doua jumătate a sezonului.

Wolff compară rivalitatea Red Bull cu lupta Ferrari - Mercedes din 2018-2019

“Speranțele sunt un lucru, așteptările sunt un alt lucru, iar realitatea poate fi și ea un lucru diferit”, a spus el.

„Cred că suntem vânătorul, abordăm acest lucru cu distracție – nu este nimic de pierdut pentru noi, deoarece avem un deficit față de concurenții noștri, așa că trebuie doar să câștigăm și să continuăm călătoria cu mare anticipare, să ne bucurăm de fiecare weekend de cursă și să încercăm să facem cea mai bună treabă posibilă și sperăm că este suficient pentru a concura cu adevărat pentru campionat până la sfârșitul sezonului.”

Mai multe ştiri despre Campionatul de Formula 1 găsiţi AICI!

Sursa: Formula 1
Photocredit: Formula 1
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Formula 1

Latest Posts

Don't Miss