Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Toto Wolff achiziționează o parte a echipei Williams F1.

  Echipa odată epică a Williams F1 a mers în jos de ceva vreme acum. Au avut două sezoane atroce în F1 unde au acumulat doar 6 puncte în 42 de curse. Chiar și în afara pistei, se confruntă cu probleme. Recent au încheiat acordul cu sponsorul principal ROKit.După aceea, aceștia au anunțat un proces formal de vânzare și au fost deschiși să își vândă pachetul majoritar. Deci, cine poate salva Williams acum? Fostul lor acționar, Toto Wolff.

  Directorul echipei Mercedes pare să fie pe o drum de investiții. Doar recent, Wolff a cumpărat acțiuni la Aston Martin, care va înlocui Racing Point în 2021. Acum a cumpărat și o parte și în echipa Williams, cu sediul în Grove. Este a doua oară când Toto Wolff a cumpărat acțiuni la Williams. El a deținut anterior o participație de 15% în echipa din Grove, până când a vândut-o în 2014. De asemenea, Wolff deține o cotă de 30% din Mercedes AMG F1 Team.

  Fostul manager al echipei Williams F1, Peter Windsor a fost optimist cu privire la supraviețuirea lor după ce Wolff a achiziționat acțiunile. El a spus: „Bine să vezi că Toto Wolff de la Mercedes a cumpărat ieri cinci la sute din acțiunile din Williams F1. Echipa ar putea să se îndrepte în direcția corectă pentru prima dată după ceva timp”.

  Cu toate acestea, el a emis un mesaj de urmărire spunând: „Mercedes subliniază că este o finanțare de securitate și, deci, nu este o cumpărare înapoi de acțiuni”. O finanțare de securitate este „un prim interes prioritar în favoarea furnizorului unei astfel de finanțări în ceea ce privește toate acțiunile din acest proprietar”.

  Declarația Mercedes este una ambiguă. Înseamnă că Mercedes dorește să aibă prima prioritate în ceea ce privește achiziția echipei Williams F1? Sau înseamnă că Wolff este doar un investitor? Indiferent de motivul pentru care Wolff a cumpărat acțiunile, acesta îl face totuși investitor. Deci, sperăm că Toto poate atenua unele dintre problemele lui Williams. Sperăm cu toții să vedem Williams continuând în F1 și să sperăm că acțiunile lui Toto îi ajută să facă asta. Între timp, fanii echipei epice din Grove, cu o istorie importantă, vor spera că norocul lor va lua o întorsătură în bine în acest sezon.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss