GP24 Media

LATEST POSTS

Toto Wolff achiziționează o parte a echipei Williams F1.

Vizualizări: 11311

Echipa odată epică a Williams F1 a mers în jos de ceva vreme acum. Au avut două sezoane atroce în F1 unde au acumulat doar 6 puncte în 42 de curse. Chiar și în afara pistei, se confruntă cu probleme. Recent au încheiat acordul cu sponsorul principal ROKit.După aceea, aceștia au anunțat un proces formal de vânzare și au fost deschiși să își vândă pachetul majoritar. Deci, cine poate salva Williams acum? Fostul lor acționar, Toto Wolff.

Directorul echipei Mercedes pare să fie pe o drum de investiții. Doar recent, Wolff a cumpărat acțiuni la Aston Martin, care va înlocui Racing Point în 2021. Acum a cumpărat și o parte și în echipa Williams, cu sediul în Grove. Este a doua oară când Toto Wolff a cumpărat acțiuni la Williams. El a deținut anterior o participație de 15% în echipa din Grove, până când a vândut-o în 2014. De asemenea, Wolff deține o cotă de 30% din Mercedes AMG F1 Team.

Fostul manager al echipei Williams F1, Peter Windsor a fost optimist cu privire la supraviețuirea lor după ce Wolff a achiziționat acțiunile. El a spus: „Bine să vezi că Toto Wolff de la Mercedes a cumpărat ieri cinci la sute din acțiunile din Williams F1. Echipa ar putea să se îndrepte în direcția corectă pentru prima dată după ceva timp”.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Cu toate acestea, el a emis un mesaj de urmărire spunând: „Mercedes subliniază că este o finanțare de securitate și, deci, nu este o cumpărare înapoi de acțiuni”. O finanțare de securitate este „un prim interes prioritar în favoarea furnizorului unei astfel de finanțări în ceea ce privește toate acțiunile din acest proprietar”.

Declarația Mercedes este una ambiguă. Înseamnă că Mercedes dorește să aibă prima prioritate în ceea ce privește achiziția echipei Williams F1? Sau înseamnă că Wolff este doar un investitor? Indiferent de motivul pentru care Wolff a cumpărat acțiunile, acesta îl face totuși investitor. Deci, sperăm că Toto poate atenua unele dintre problemele lui Williams. Sperăm cu toții să vedem Williams continuând în F1 și să sperăm că acțiunile lui Toto îi ajută să facă asta. Între timp, fanii echipei epice din Grove, cu o istorie importantă, vor spera că norocul lor va lua o întorsătură în bine în acest sezon.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES