GP24 Media

LATEST POSTS

Toto Wolff: Abu Dhabi, o cursă unde putem risca totul pentru victorie

Vizualizări: 10060

Șeful Mercedes F1, Toto Wolff și-a instruit echipa să își asume riscuri în vederea obținerii victoriei la Abu Dhabi și este dornic de a îl vedea pe Valtteri Bottas adjudecându-și prima sa victorie a sezonului, acesta având parte de o victorie practic furată în circumstanțe nefericite mai devreme în acest sezon.

Având atât titlul la piloți cât și pe cel de la echipe deja câltigate, finalul 2018 de la Yas Marina este un eveniment la care Mercedes nu au absolut nimic de pierdut, iar Wolff vrea ca echipa sa să încheie campania istorică de anul acesta cu o a unsprezecea victorie a sezonului.

„Presiunea de a lua titlul s-a dus, așa că ne putem uita la cursa asta ca la o cursă în care putem risca totul pentru victorie. Săgeata noastră argintie a câștigat deja 10 curse în acest sezon și vrem cu toții să mai adăugăm una la acel scor – în special Valtteri, care a avut parte de ghinion de mai multe ori în acest sezon.

„Știm, de asemenea, că va fi o luptă dificilă pentru că atât Ferrari cât și Red Bull vor avea exact același țel de a pleca în pauza de iarnă cu victorie.

„Am câștigat de patru ori la rând la Yas Marina, în ciuda faptului că este un circuit cu o sumedenie de viraje în care se intră cu viteză mică sau medie. Am făcut o treabă bună îmbunătățind performanța mașinii noastre pe acest tip de circuit, deci suntem încrezători că vom fi foarte puternici și la Abu Dhabi și că vom încheia acest incredibil sezon 2018 pe o notă bună.”

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES