Acasă Breaking News Toto Wolff: Abu Dhabi, o cursă unde putem risca totul pentru victorie

Toto Wolff: Abu Dhabi, o cursă unde putem risca totul pentru victorie

0
Toto Wolff: Abu Dhabi, o cursă unde putem risca totul pentru victorie

Șeful Mercedes F1, Toto Wolff și-a instruit echipa să își asume riscuri în vederea obținerii victoriei la Abu Dhabi și este dornic de a îl vedea pe Valtteri Bottas adjudecându-și prima sa victorie a sezonului, acesta având parte de o victorie practic furată în circumstanțe nefericite mai devreme în acest sezon.

Având atât titlul la piloți cât și pe cel de la echipe deja câltigate, finalul 2018 de la Yas Marina este un eveniment la care Mercedes nu au absolut nimic de pierdut, iar Wolff vrea ca echipa sa să încheie campania istorică de anul acesta cu o a unsprezecea victorie a sezonului.

„Presiunea de a lua titlul s-a dus, așa că ne putem uita la cursa asta ca la o cursă în care putem risca totul pentru victorie. Săgeata noastră argintie a câștigat deja 10 curse în acest sezon și vrem cu toții să mai adăugăm una la acel scor – în special Valtteri, care a avut parte de ghinion de mai multe ori în acest sezon.

„Știm, de asemenea, că va fi o luptă dificilă pentru că atât Ferrari cât și Red Bull vor avea exact același țel de a pleca în pauza de iarnă cu victorie.

„Am câștigat de patru ori la rând la Yas Marina, în ciuda faptului că este un circuit cu o sumedenie de viraje în care se intră cu viteză mică sau medie. Am făcut o treabă bună îmbunătățind performanța mașinii noastre pe acest tip de circuit, deci suntem încrezători că vom fi foarte puternici și la Abu Dhabi și că vom încheia acest incredibil sezon 2018 pe o notă bună.”


Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.