GP24 Media

LATEST POSTS

Toro Rosso: Prima săptămână de pre-sezon alături de Honda a fost „fantastică”

Vizualizări: 10570
Directorul Tehnic Toro Rosso Jody Egginton a lăudat prima săptămână a celor de la Honda numind-o „fantastică”.
Prima săptămână a celor de la Honda alături de ambele echipe Red Bull a fost foarte productivă, cele două echipe completând aproape 1000 de tururi împreună.
„Programul cu accent pe motor a fost fantastic,” spune Egginton. „ Honda au tot lucrat pe cont propriu în fundal în tot acest timp. Este fantastic. Nu ne-au cauzat nici un fel de probleme, a fost super, situaţia cu motorul a fost per total fantastică.
„Am reluat lucrurile mai mult sau mai puţin de unde le-am lăsat anul trecut. Plus că suntem apropiaţi cu ei acum, este foarte uşor pentru noi, majoritatea băieţilor din garaj sunt mulţumiţi.
„Deci, din partea Honda, îşi fac treaba şi noi îi lăsăm să îşi ruleze programele.”
După un sezon de reconstrucţie alături de Toro Rosso în 2018, Honda au revenit în lumina reflectoare odată cu trecerea celor de la Red Bull la motorizarea lor începând din acest sezon.
Egginton crede că Honda au făcut un pas mare inca de anul trecut atât cu privire la putere cât şi la fiabilitate.
„Honda au pus mult accent pe developare anul trecut, au găsit mulţi kilowaţi şi am putut avansa foarte rapid. La fel ca toţi ceilalţi producători de motoare, Honda au fost foarte ocupaţi peste iarnă, lucrând la paşii următori şi în acest moment validăm cu grijă ceea ce au învăţat peste iarnă. Introducem pas cu pas aceste evoluţii şi avansăm.
„Nici o echipă nu foloseşte nici pe departe capacitatea maximă a motorului. De anul trecut încoace motorul a evoluat foarte mult. Era clar încă de la sfârşitul sezonului trecut că făcuseră acest pas înainte şi acum doar continuă pe traseul stabilit, aşadar suntem mulţumiţi de munca pe care au depus-o şi pe care o depun în continuare.”
Foto-credit: Scuderia Toro Rosso
Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES