GP24 Media

LATEST POSTS

Toro Rosso nu se așteaptă să finalizeze decizia pentru a doua mașină înainte de Decembrie

Vizualizări: 9704

Franz Tost nu se așteaptă să finalizeze decizia pentru al doilea loc al echipei Toro Rosso, în 2019, înainte de luna Decembrie.

Șeful Toro Rosso F1, Franz Tost, nu se așteaptă ca o decizie, în legătură cu al doilea loc al echipei pentru sezonul 2019, să fie luată înainte de luna Decembrie, cu din ce în ce mai multă presiune adunânduse asupra lui Brendon Hartley.

Toro Rosso au confirmat luna trecută că Daniil Kvyat va reveni pentru a treia oară la echipă, înlocuindul pe Pierre Gasly, care va pleca la Red Bull, cel de-al doilea loc al Scuderiei fiind încă liber, aflat la bătaie.

Hartley, de două ori campion WEC, a câștigat doar 4 puncte până acum sezonul acesta, comparativ cu cele 28 de puncte ale colegului său de echipă, Pierre Gasly. Acest lucru creează din ce în ce mai multă presiune asupra sa pentru restul sezonului, cu zvonuri în legătură cu înlocuirea sa apărând înca de pe vremea Marelui Premiu din Canada.

Brendon a reușit să își înregistreze cel mai bun rezultat F1 de până acum weekend-ul trecut în Austin, terminând pe nouă, dar Tost a menținut că are nevoie să vadă un nivel mai bun al acestuia dacă pilotul dorește să își păstreze locul.

„A avut un ritm bun în Austin. Dar în orice caz, dacă te uiți la rezultate, are doar 4 puncte, Pierre are 28, asta înseamnă că trebuie să își îmbunătățească performanța dacă vrea să rămână alături de echipă.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Întrebat dacă există un deadline pentru o decizie în legătură cu locul Tost a răspuns:

”În primul rând trebuie să se termine sezonul pentru a avea o imagine clară, atunci presupun că în Decembrie, cei de la Red Bull vor decide line-up-ul final Toro Rosso.”

Photo-credit: F1

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES