More

  Latest Posts

  Toro Rosso nu se așteaptă să finalizeze decizia pentru a doua mașină înainte de Decembrie

  Franz Tost nu se așteaptă să finalizeze decizia pentru al doilea loc al echipei Toro Rosso, în 2019, înainte de luna Decembrie.

  Șeful Toro Rosso F1, Franz Tost, nu se așteaptă ca o decizie, în legătură cu al doilea loc al echipei pentru sezonul 2019, să fie luată înainte de luna Decembrie, cu din ce în ce mai multă presiune adunânduse asupra lui Brendon Hartley.

  Toro Rosso au confirmat luna trecută că Daniil Kvyat va reveni pentru a treia oară la echipă, înlocuindul pe Pierre Gasly, care va pleca la Red Bull, cel de-al doilea loc al Scuderiei fiind încă liber, aflat la bătaie.

  Hartley, de două ori campion WEC, a câștigat doar 4 puncte până acum sezonul acesta, comparativ cu cele 28 de puncte ale colegului său de echipă, Pierre Gasly. Acest lucru creează din ce în ce mai multă presiune asupra sa pentru restul sezonului, cu zvonuri în legătură cu înlocuirea sa apărând înca de pe vremea Marelui Premiu din Canada.

  Brendon a reușit să își înregistreze cel mai bun rezultat F1 de până acum weekend-ul trecut în Austin, terminând pe nouă, dar Tost a menținut că are nevoie să vadă un nivel mai bun al acestuia dacă pilotul dorește să își păstreze locul.

  „A avut un ritm bun în Austin. Dar în orice caz, dacă te uiți la rezultate, are doar 4 puncte, Pierre are 28, asta înseamnă că trebuie să își îmbunătățească performanța dacă vrea să rămână alături de echipă.”

  Întrebat dacă există un deadline pentru o decizie în legătură cu locul Tost a răspuns:

  ”În primul rând trebuie să se termine sezonul pentru a avea o imagine clară, atunci presupun că în Decembrie, cei de la Red Bull vor decide line-up-ul final Toro Rosso.”

  Photo-credit: F1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss