Latest Posts

Torn este pregătit să își revendice locul în Fiesta Rally3, înainte de noul sezon ERC

Vizualizări: 33630

Aspirația lui Ken Torn pentru mai mult succes în Campionatul European de Raliuri FIA continuă să prindă avânt în această săptămână.

Campionul ERC3 Junior, care avansează în noua categorie ERC Junior în 2021, conducând noua generație M-Sport Ford Fiesta Rally3, echipată cu anvelopele Pirelli, începe un test de trei zile în Polonia, începând de astăzi (marți).

Deși testul urmărește să ofere clienților potențiali posibilitatea de a testa „mostra” mașinii cu tracțiune integrală, Torn va obține un timp crucial la volanul primei mașini, construite conform reglementărilor Rally3 ale FIA, în timp ce se pregătește pentru a doua încercare consecutivă la titlul ERC.

Tom Kristensson, care a câștigat titlul FIA Junior World Rally Championship în sezonul trecut, într-un Ford Fiesta Rally 4, la doi ani după absolvirea ERC3 Junior, participă și el la test.

Sursa: European Rally Championship
Photocredit: European Rally Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

European Rally Championship

Latest Posts

Don't Miss