Latest Posts

Superbike: Razgatlioglu câștigă la Misano și devine lider în campionatul mondial

Vizualizări: 4964

Toprak Razgatlioglu conduce prima cursă de la Misano și se clasează în fața lui Nicolo Bulega și Alvaro Bautista. Starul de la BMW este noul lider în Campionatul Mondial de Superbike.

Toprak Razgatlioglu transformă pole position-ul din prima cursă de la Misano într-o victorie! După ce Remy Gardner a preluat conducerea la începutul cursei, vedeta BMW a recuperat rapid conducerea. Piloții Ducati Nicolo Bulega și Alvaro Bautista au lansat apoi un atac asupra lui Razgatlioglu, dar acesta a reușit să îi îndepărteze cu succes. Bulega a terminat al doilea, în fața lui Bautista. Andrea Locatelli a trecut linia de sosire pe locul patru, în fața lui Alex Lowes, Andrea Iannone și Michael van der Mark. Danilo Petrucci și Iker Lecuona au completat top 10.

Razgatlioglu

Jonathan Rea a oferit un moment de spaimă. Pilotul de la Yamaha a căzut în virajul rapid 13 și s-a rostogolit de mai multe ori în pietriș. El a fost dus apoi la centrul medical pentru examinări suplimentare.

Toprak Razgatlioglu a preluat acum conducerea în campionatul piloților. După prima cursă de la Misano, el are acum trei puncte avans față de Alvaro Bautista. Nicolo Bulega se află la 13 puncte în urma sa, pe locul trei.

WorldSBK în Misano – desfășurarea cursei

Grila de start:1. Razgatlioglu, 2. Bulega, 3. Gardner, 4. A. Lowes, 5. Bautista, 6. Locatelli, 7. Iannone, 8. S. Lowes, 9. Aegerter, 10. Rabat, 11. Bassani, 12. Petrucci, 13. Gerloff, 14. Lecuona, 15. Rea, 16. Van der Mark, 17. Vierge, 18. Rinaldi, 19. Pirro, 20. Redding, 21. Mackenzie, 22. Oettl, 23. NOrrodin.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Superbike: Razgatlioglu câștigă la Misano și devine lider în campionatul mondial

Start: Remy Gardner câștigă startul și ia cu asalt prima poziție înainte de primul viraj! Toprak Razgatlioglu este acum al doilea, cu Alvaro Bautista pe locul trei, în fața lui Nicolo Bulega. Xavi Vierge se prăbușește peste roata din față în virajul trei.

Turul 2: Gardner pune presiune în față și se distanțează ușor. Jonathan Rea se prăbușește în virajul rapid 13 și Nicolo Bulega coboară pe poziția a șasea. Andrea Locatelli și Alex Lowes l-au depășit.

Turul 3: Razgatlioglu crește acum viteza și se desprinde de Bautista. El a micșorat acum diferența față de Gardner.

Turul 4: Există acum un duel Ducati între Bautista și Bulega în P3. Razgatlioglu atacă în virajul opt și preia conducerea!

Razgatlioglu

Turul 5: Gardner nu mai poate ține pasul cu ritmul lui Razgatlioglu. Cele două Ducati se agață de spatele său.

Turul 6: Bautista atacă în virajul zece. Campionul mondial este acum al doilea. Bulega îl urmează doar un viraj mai târziu, în curba rapidă 11, diferența față de Razgatlioglu este mai mare de o secundă.

Turul 8: Bulega își depășește coechipierul în virajul patru. El a stabilit deja cel mai rapid tur. Razgatlioglu este la peste două secunde în frunte. Există acum un duel pe Yamaha pentru P4 între Gardner și Locatelli.

Turul 11: Bulega devine acum serios și a redus deja diferența la 1,8 secunde. Locatelli îl depășește pe Gardner și este acum al patrulea. Alex Lowes se agață acum de coada lui Gardner. Pilotul de la Kawasaki frânează în virajul opt.

Razgatlioglu

Turul 12: Domi Aegerter se retrage din cursă din cauza unei defecțiuni la motorul său Yamaha.

Turul 13: Câmpul s-a liniștit oarecum în față. Razgatlioglu controlează diferența față de Bulega și Bautista. Jonathan Rea a fost dus la centrul medical pentru un control după accidentul său.

Turul 15: Sam Lowes se prăbușește peste roata din față în virajul 14. Cu toate acestea, el este capabil să reia cursa.

Turul 18: Lecuona frânează pe lângă Bassani și are loc un contact. Lecuona este acum în top 10 În față, Razgatlioglu are totul sub control în mare parte.

Razgatlioglu

Turul 19: Alex Lowes declanșează un ultim atac pentru P4, la o jumătate de secundă în spatele lui Andrea Locatelli.

Finish: Toprak Razgatlioglu câștigă! Pilotul de la BMW își asigură victoria într-un stil superior, nelăsându-le nicio șansă piloților Ducati Nicolo Bulega și Alvaro Bautista Andrea Locatelli își apără locul 4 în fața lui Alex Lowes.

  • Mai multe știri despre Campionatul Mondial MotoGP pot fi găsite AICI.

 

Sursa: GP24 Media
Photocredit: MotoGP - SBK Fans Romania
Sponsor: TricouMania

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24 Media

Latest Posts

Don't Miss