More

  Latest Posts

  Toprak Razgatlioglu a fost depistat pozitiv cu Covid-19

  Toprak Razgatlioglu este cel mai recent nume din lumea motorsportului care a fost confirmat cu Covid-19. Pilotul turc a fost depistat pozitiv cu noul virus în urma testelor dinaintea startului noului sezon din WorldSBK.

  Toprak Razgatlioglu este unul dintre tinerii promițători din WorldSBK. Pilotul turc a îngroșat astfel rândurile piloților din lumea motorsportului care au fost infectați cu noul virus. După testul de la Barcelona, de la sfârșitul lunii trecute, pilotul celor de la Pata Yamaha a fost testat pozitiv cu noul Coronavirus.

  Conform protocolului, Razgatlioglu a fost rugat să intre în carantină timp de 14 zile. Pilotul turc a făcut un test PCR negativ în această săptămână, dar, conform procedurilor, el va face un nou test la sfârșitul săptămânii. În cazul în care și acesta va fi negativ, Razgatlioglu va fi liber să participe la ultimul test de la Aragon.

  “Vestea bună e că mă simt bine! În primul rând, țin să le mulțumesc tuturor celor și-au rupt din timpul lor pentru a scrie mesaje de încurajare, dar și echipei pentru întregul sprijin. A fost o perioadă foarte grea și plictisitoare. Aștept cu nerăbdare un test cu rezultat negativ. Sper să pot participa alături de echipa mea la primul test din Aragon, dar vom vedea cum va evolua situația după ce mă voi testa sâmbătă.” a declarat Toprak Razgatlioglu.

  În vârstă de 24 de ani, Razgatlioglu a încheiat sezonul 2020 pe locul al patrulea, cu un total de 228 de puncte. De altfel, pilotul turc și-a adjudecat trei succese stagionale în sezonul precedent și alte șase podiumuri. Noua stagiune din WorldSBK va debuta pe 25 aprilie, la Aragon.

  Mai multe știri din WorldSBK, AICI!

  Sursa: Yamaha Racing

  Photocredit: Yamaha Racing


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss