GP24 Media

LATEST POSTS

Toprak Razgatlioglu a fost depistat pozitiv cu Covid-19

Toprak Razgatlioglu
Vizualizări: 14723

Toprak Razgatlioglu este cel mai recent nume din lumea motorsportului care a fost confirmat cu Covid-19. Pilotul turc a fost depistat pozitiv cu noul virus în urma testelor dinaintea startului noului sezon din WorldSBK.

Toprak Razgatlioglu este unul dintre tinerii promițători din WorldSBK. Pilotul turc a îngroșat astfel rândurile piloților din lumea motorsportului care au fost infectați cu noul virus. După testul de la Barcelona, de la sfârșitul lunii trecute, pilotul celor de la Pata Yamaha a fost testat pozitiv cu noul Coronavirus.

Conform protocolului, Razgatlioglu a fost rugat să intre în carantină timp de 14 zile. Pilotul turc a făcut un test PCR negativ în această săptămână, dar, conform procedurilor, el va face un nou test la sfârșitul săptămânii. În cazul în care și acesta va fi negativ, Razgatlioglu va fi liber să participe la ultimul test de la Aragon.

“Vestea bună e că mă simt bine! În primul rând, țin să le mulțumesc tuturor celor și-au rupt din timpul lor pentru a scrie mesaje de încurajare, dar și echipei pentru întregul sprijin. A fost o perioadă foarte grea și plictisitoare. Aștept cu nerăbdare un test cu rezultat negativ. Sper să pot participa alături de echipa mea la primul test din Aragon, dar vom vedea cum va evolua situația după ce mă voi testa sâmbătă.” a declarat Toprak Razgatlioglu.

În vârstă de 24 de ani, Razgatlioglu a încheiat sezonul 2020 pe locul al patrulea, cu un total de 228 de puncte. De altfel, pilotul turc și-a adjudecat trei succese stagionale în sezonul precedent și alte șase podiumuri. Noua stagiune din WorldSBK va debuta pe 25 aprilie, la Aragon.

Mai multe știri din WorldSBK, AICI!

Sursa: Yamaha Racing
Photocredit: Yamaha Racing
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES