Latest Posts

Top 5 pentru Dominic Marcu și Tesla Model 3 Performance la Harghita Challenge

Vizualizări: 2647

În weekendul trecut, Dominic Marcu a participat pentru prima dată la Harghita Challenge, o etapă importantă în Campionatul Național de Viteză în Coastă, și a obținut rezultate remarcabile. Conducând Tesla Model 3 Performance, Dominic a încheiat competiția pe locul 5 în clasamentul general și a fost al doilea cel mai rapid turism din concurs.

“Este o bucurie enormă să demonstrez că poți obține performanțe impresionante cu o mașină prietenoasă cu mediul. Prima participare pe acest traseu și să termin în top 5 este un rezultat de care sunt foarte mândru,” a declarat Dominic Marcu.

Dominic Marcu

Participarea la Harghita Challenge a fost o ocazie excelentă pentru Dominic de a-și testa abilitățile pe un traseu nou și provocator, demonstrând încă o dată potențialul mașinilor electrice în competițiile de motorsport.

În plus, Dominic a avut ocazia să conducă pentru prima dată Tesla Model Y, utilizând-o pentru recunoașterile traseului. “Am fost plăcut impresionat de performanța și manevrabilitatea Tesla Model Y. Voi împărtăși curând mai multe detalii despre această experiență,” a adăugat Dominic.

Succesul lui Dominic la Harghita Challenge nu ar fi fost posibil fără susținerea partenerilor săi dedicați: E.ON, Bergenbier Fără Alcool, George o inovație BCR, BCR Leasing, Nepi Rockcastle, Hama Romania, Pringles, Duracell, Unplugged Performance, Tecnet, Plus Autotrade, Service AutoChelu Brașov, Edotec și Ministerul Mediului.

Dominic Marcu

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Despre Dominic Marcu Dominic Marcu este un pilot pasionat de tehnologie și inovație, dedicat promovării motorsportului electric în România. Cu o participare activă în competițiile de viteză în coastă, Dominic continuă să inspire tinerii și să încurajeze adoptarea tehnologiilor sustenabile în motorsport.

Pe Dominic îl puteți urmări pe site-ul oficial www.dominicmarcu.ro sau pe rețelele de socializare:

Dominic Marcu

Facebook: https://www.facebook.com/dominic.marcu

Instagram: www.instagram.com/dominic_marcu

YouTube: https://www.youtube.com/@DOMINIC_MARCU

TikTok: https://www.tiktok.com/@dominic_marcu

  • Mai multe știri despre Campionatului Național de Viteză în Coastă găsiți AICI.
Sursa: Comunicat Dominic Marcu
Photocredit: Flavius Croitoriu
Sponsor: TricouMania

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Comunicat Dominic Marcu

Latest Posts

Don't Miss