Latest Posts

Tom Sykes, in BSB din 2019?

Vizualizări: 11305

Cu un viitor incert in WorldSBK pentru la anul, Sykes ia in calcul o revenire in BSB. Ar fi al 2-lea fost campion mondial care ar face pas dupa Sylvain Guintoli in ultimii 4 ani.

Sykes a anuntat pe la mijlocul anului ca se va desparti de KRT dupa aproape 8 ani de colaborare, iar locul lui va fi luat de un alt fost pilot din mondialul de Superbike ce s-a refugiat in campionatul britanic: Leon Haslam.

Au existat zvonuri cum ca englezul ar avea oferte de la echipa de uzina Honda si de la actuala Milwaukee Aprilia. Totusi, pe langa Sykes, mai exista piloti cu greutate care inca n-au locul confirmat pentru la anul in WorldSBK: de mentionat in principal pe Marco Melandri si Eugene Laverty.

In timpul primei runde de play-off din BSB, au aparut zvonuri cum ca Tom a luat legatura cu Be Wiser Ducati. Echipa lui Paul Bird s-ar putea sa revina in MotoGP la anul, cu Scott Redding ca unic pilot, dar orice e posibil.

“Sunt pe piata si Birdy are o echipa puternica in BSB. E prea devreme sa zic ceva, dar niciodata sa nu zici niciodata in motociclism. Sunt multe lucruri palpitante in WorldSBK si stiu ca pe un pachet bun am potential, iar asta ma tine motivat.”, a declarat Sykes.

Foto – Roadracingworld

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss