More

  Latest Posts

  Tom Sykes, in BSB din 2019?

  Cu un viitor incert in WorldSBK pentru la anul, Sykes ia in calcul o revenire in BSB. Ar fi al 2-lea fost campion mondial care ar face pas dupa Sylvain Guintoli in ultimii 4 ani.

  Sykes a anuntat pe la mijlocul anului ca se va desparti de KRT dupa aproape 8 ani de colaborare, iar locul lui va fi luat de un alt fost pilot din mondialul de Superbike ce s-a refugiat in campionatul britanic: Leon Haslam.

  Au existat zvonuri cum ca englezul ar avea oferte de la echipa de uzina Honda si de la actuala Milwaukee Aprilia. Totusi, pe langa Sykes, mai exista piloti cu greutate care inca n-au locul confirmat pentru la anul in WorldSBK: de mentionat in principal pe Marco Melandri si Eugene Laverty.

  In timpul primei runde de play-off din BSB, au aparut zvonuri cum ca Tom a luat legatura cu Be Wiser Ducati. Echipa lui Paul Bird s-ar putea sa revina in MotoGP la anul, cu Scott Redding ca unic pilot, dar orice e posibil.

  “Sunt pe piata si Birdy are o echipa puternica in BSB. E prea devreme sa zic ceva, dar niciodata sa nu zici niciodata in motociclism. Sunt multe lucruri palpitante in WorldSBK si stiu ca pe un pachet bun am potential, iar asta ma tine motivat.”, a declarat Sykes.

  Foto – Roadracingworld


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss