Latest Posts

Tom Gamble trece la echipa LMP2 United Autosports pentru ELMS 2021

Vizualizări: 31195

United Autosports este încântat să confirme că Tom Gamble va trece la echipa lor LMP2 pentru European Le Mans Series din 2021.

Tom este actualul campion ELMS LMP3, după ce anul trecut a marcat trei victorii și patru podiumuri în cinci curse. În 2021, va concura alături de campionul ELMS LMP2, Phil Hanson, în mașina # 22 Oreca 07 LMP2.

Tom a participat la testarea de la Portimao, după ultima cursă ELMS din noiembrie, cu mașina LMP2 a lui United și s-a ridicat imediat la nivelul așteptat. Sezonul urmează să înceapă la Barcelona, ​​în Spania, în aprilie. Coechipierul lui Tom și Phil pentru sezonul 2021 va fi anunțat în timp util.

Tom Gamble trece la echipa LMP2 United Autosports pentru ELMS 2021

Tom Gamble: „Sunt foarte entuziasmat de intrarea în LMP2 pentru sezonul 2021 ELMS și, de asemenea, de a fi cu United Autosports, cu care am avut un sezon incredibil în 2020. Nu pot să exprim cât de incredibil de recunoscător sunt echipei și sponsorului meu pentru oportunitatea pe care mi-au oferit-o. Avem toate instrumentele necesare pentru a face treabă în acest sezon, așa că abia aștept să încep și să dau startul acestei noi provocări interesante. ”

Zak Brown: „Mă bucur să-l întâmpin pe Tom înapoi în echipă pentru 2021. Îl știu de când a câștigat premiul McLaren Autosport BRDC în 2018 și am fost impresionat de ritmul și atitudinea sa de atunci, lucru pe care l-a confirmat când a a concurat pentru noi anul trecut. Aștept cu nerăbdare să văd cum se urcă în mașina noastră LMP2. ”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Richard Dean: „Sunt încântat că am reușit să încheiem un acord pentru ca Tom să facă parte din echipa noastră LMP2 pentru 2021. El ne-a impresionat imediat când a pășit într-o mașină LMP3 și nu mă îndoiesc că va face același lucru în LMP2 . A avut o performanță la testul nostru de la sfârșitul anului trecut, dar acum este crucial pentru el să lucreze cu Phil și cu inginerii noștri pentru a ajunge la nivelul așteptat. Ne îndreptăm spre 2021, cu scopul de a ne păstra titlul de campionat LMP2, iar Tom va fi o parte esențială a acestuia. ”

Sursa: European Le Mans Series
Photocredit: European Le Mans Series
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

European Le Mans Series

Latest Posts

Don't Miss