More

  Latest Posts

  Tom Gamble trece la echipa LMP2 United Autosports pentru ELMS 2021

  United Autosports este încântat să confirme că Tom Gamble va trece la echipa lor LMP2 pentru European Le Mans Series din 2021.

  Tom este actualul campion ELMS LMP3, după ce anul trecut a marcat trei victorii și patru podiumuri în cinci curse. În 2021, va concura alături de campionul ELMS LMP2, Phil Hanson, în mașina # 22 Oreca 07 LMP2.

  Tom a participat la testarea de la Portimao, după ultima cursă ELMS din noiembrie, cu mașina LMP2 a lui United și s-a ridicat imediat la nivelul așteptat. Sezonul urmează să înceapă la Barcelona, ​​în Spania, în aprilie. Coechipierul lui Tom și Phil pentru sezonul 2021 va fi anunțat în timp util.

  Tom Gamble: „Sunt foarte entuziasmat de intrarea în LMP2 pentru sezonul 2021 ELMS și, de asemenea, de a fi cu United Autosports, cu care am avut un sezon incredibil în 2020. Nu pot să exprim cât de incredibil de recunoscător sunt echipei și sponsorului meu pentru oportunitatea pe care mi-au oferit-o. Avem toate instrumentele necesare pentru a face treabă în acest sezon, așa că abia aștept să încep și să dau startul acestei noi provocări interesante. ”

  Zak Brown: „Mă bucur să-l întâmpin pe Tom înapoi în echipă pentru 2021. Îl știu de când a câștigat premiul McLaren Autosport BRDC în 2018 și am fost impresionat de ritmul și atitudinea sa de atunci, lucru pe care l-a confirmat când a a concurat pentru noi anul trecut. Aștept cu nerăbdare să văd cum se urcă în mașina noastră LMP2. ”

  Richard Dean: „Sunt încântat că am reușit să încheiem un acord pentru ca Tom să facă parte din echipa noastră LMP2 pentru 2021. El ne-a impresionat imediat când a pășit într-o mașină LMP3 și nu mă îndoiesc că va face același lucru în LMP2 . A avut o performanță la testul nostru de la sfârșitul anului trecut, dar acum este crucial pentru el să lucreze cu Phil și cu inginerii noștri pentru a ajunge la nivelul așteptat. Ne îndreptăm spre 2021, cu scopul de a ne păstra titlul de campionat LMP2, iar Tom va fi o parte esențială a acestuia. ”

  Sursa: European Le Mans Series

  Photocredit: European Le Mans Series


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss