Latest Posts

Toată lumea din F1 a fost afectată pe fondul crizei coroanei, spune Jean Todt.

Vizualizări: 11773

Peste două echipe se lovesc financiar din cauza crizei corona, potrivit președintelui FIA, Jean Todt. De fapt, francezul este citat de La Presse spunând că oprirea făbricilor, a curselor și a veniturilor a „afectat pe toți” în Formula 1. 

„Epidemia are consecințe financiare, nu se limitează la una sau două echipe din Formula 1”, a spus Todt. „Afectează producătorii, partenerii, furnizorii – toată lumea”.

„Dar afectează în special anumite echipe, cum ar fi ca echipa Williams, care au anunțat că sunt in căutare activ pe cineva care să cumpere o parte din echipă. Dar am fost, de asemenea, încântați să aflăm despre decizia Renault de a continua, pentru că fac parte din istoria automobilului și a F1”.

Todt a spus că eforturile au fost făcute în timpul crizei pentru a „face F1 mai puțin costisitoare”, dar a subliniat că si categoria emblematică a FIA este norocoasă în alte moduri de a fi bine poziționată pentru lumea post-corona.

„Ne dăm seama că, dacă nu am fi hotărât să dotăm F1 cu motoare hibride, ceea ce a fost foarte criticat atunci când a fost făcut, astăzi am fi criticat că nu am făcut acest lucru”, a spus Todt.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss