More

  Latest Posts

  Toată lumea din F1 a fost afectată pe fondul crizei coroanei, spune Jean Todt.

  Peste două echipe se lovesc financiar din cauza crizei corona, potrivit președintelui FIA, Jean Todt. De fapt, francezul este citat de La Presse spunând că oprirea făbricilor, a curselor și a veniturilor a „afectat pe toți” în Formula 1. 

  „Epidemia are consecințe financiare, nu se limitează la una sau două echipe din Formula 1”, a spus Todt. „Afectează producătorii, partenerii, furnizorii – toată lumea”.

  „Dar afectează în special anumite echipe, cum ar fi ca echipa Williams, care au anunțat că sunt in căutare activ pe cineva care să cumpere o parte din echipă. Dar am fost, de asemenea, încântați să aflăm despre decizia Renault de a continua, pentru că fac parte din istoria automobilului și a F1”.

  Todt a spus că eforturile au fost făcute în timpul crizei pentru a „face F1 mai puțin costisitoare”, dar a subliniat că si categoria emblematică a FIA este norocoasă în alte moduri de a fi bine poziționată pentru lumea post-corona.

  „Ne dăm seama că, dacă nu am fi hotărât să dotăm F1 cu motoare hibride, ceea ce a fost foarte criticat atunci când a fost făcut, astăzi am fi criticat că nu am făcut acest lucru”, a spus Todt.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss