Latest Posts

Titluri acontate pe Transalpina! Krepelka şi Tarabelli, Campioni Naţionali la Viteză în Coastă.

Vizualizări: 11077

Transalpina Challenge, penultima etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă, a lămurit situația în clasamentul general la mai multe clase de concurs. Printre cei care și-au trecut deja un nou titlu în palmares se află Alexandru Krepelka și Riccardo Tarabelli, ambii legitimați la clubul timișorean de automobilism Krepelka Motorsport.

Primul dintre ei, președintele structurii sportive menționate, a cucerit al treilea titlu consecutiv la N1, impunându-se într-o manieră categorică în etapa de la Rânca, la zece secunde în fața următorului clasat.

Totodată, Krepelka este al treilea în clasamentul general la grupa N, unde participă mașini mult mai puternice decât cea a titratului pilot Timișorean. La Transalpina Challenge, italianul Tarabelli a ocupat poziția secundă la două roți motrice, aceeași clasare obținând-o la H3 (2.000 cc), asigurându-și matematic titlurile de campion la cele două clase menționate.

Tot în penultima etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă, Mihai Alexandrescu, reprezentând tot CS Krepelka Motorsport, a obținut al doilea cel mai bun timp la trei clase: Dacia Revival, A1+B1+C1 Istorice și I3.

De asemenea, Dan Nirișteanu a fost al doilea la grupa I3 Istorice. „Sunt bucuros pentru rezultatele obținute de către sportivii clubului în sezonul competițional 2020 și ne vom strădui ca și pe viitor să păstrăm ștacheta cât mai sus. Totodată, doresc să subliniez rezultatele deosebite ale colaborării dintre CS Krepelka Motorsport și Sesa Racing, club de la care provine multiplul campion italian Riccardo Tarabelli.

Mulțumim Consiliului Județean Timiș, partenerilor privați Mirko Peroni, Dan Lazăr, Cristian Fedor, Leonard Hantig, Frank Van Nunen și Florin Diaconescu, precum şi tuturor celorlalți colaboratori care sunt alături de noi și ne susțin”, ne-a declarat Alexandru Krepelka.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss