More

  Latest Posts

  Tim și Tom Coronel fără probleme în etapa de modă veche din Dakar (Video)

  Wadi Al Dawasir – Cea de-a opta etapă a Raliului Dakar 2020 a fost un test de rezistență de modă veche: dune, pietre, trasee rapide și o lungime de patruzeci de kilometri de linie dreaptă pe o întindere vastă de nisip. Tim și Tom Coronel s-au bucurat cu adevărat până când o piatră mare a provocat probleme.

  După mai multe etape, fără probleme majore, în afară de câteva lovituri, gemenii au avut mai multă întârziere în a opta zi de competiție. Au lovit o piatră mare care a avut ca rezultat daune considerabile. Cu o suspensie îndoită, au finalizat câteva sute de kilometri până la sosirea, unde au ajuns din nou înainte de a cădea întunericul.

  Coro2 4

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  “Acum, aceasta a fost una reală, o etapă cu adevărat mișto”, a râs Tom după ce a ajuns la final. „Nu a fost lipsită de probleme: după 177 de kilometri, am condus direct pe o stâncă mare. Suspensia din spate dreapta a fost îndoită, iar roata a fost spulberată în 30 de bucăți. Destul de multe daune. Ne-a luat ceva timp să le rezolvăm. În cele din urmă, am pornit cu o punte spate îndoită. Per total, sunt fericit că am reușit. Este păcat de timpul pe care l-am pierdut, pentru că, în afară de asta, totul arăta excelent. ”

  Ca de obicei, Tim se afla la volanul The Beast 3.0, iar el ne explică ce s-a întâmplat: „Era o piatră de un metru pe un metru care a apărut brusc în drumul nostru.Am lovit-o destul de tare, astfel că întreaga secțiune din spate dreapta a fost distrusă. Din fericire, am putut continua după unele lucrări de reparații. Mașina nu mergea drept, mergeam ca un crab, dar după un timp, pur și simplu am început să forțăm din nou și am reușit să o aducem acasă. Păcat de acea stâncă, pentru că, în afară de asta, a mers foarte bine. Aceasta a fost una dintre acele etape de modă veche, demne de Raliul Dakar. ”

  Coro3 3

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Mâine vom începe etapa 9: care ne duce de la Wadi Al Dawasir la Haradh, peste 415 kilometri de probă specială.

  Din nou, o etapă lungă. Concurenții au de a face cu o suprafață dură și teren accidentat. Abilitățile bune de virare sunt cheia succesului.

  Sursa: GP24 Author, Adrian Gros

  Photocredit: Tim & Tom Coronel


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss