Latest Posts

Tim și Tom Coronel au avut o performanță bună în etapa tristă de azi din Dakar

Vizualizări: 26911

Wadi Al Dawasir – Tim și Tom Coronel și-au început a doua săptămână în Raliul Dakar 2020 într-un mod solid. Cu toate acestea, etapa va intra în cărțile de istorie ca o zi deosebit de tristă: motociclistul Paulo Goncalves a murit din cauza unui stop cardiac.

Câștigător de etape multiple și fost finalist al podiumului, Goncalves a căzut la jumătatea etapei. Ulterior, organizația a anunțat că a avut o insuficiență cardiacă. Eforturile de resuscitare cardiopulmonare de la fața locului nu au fost de niciun folos. „O dramă imensă, groaznică de auzit. Sentimentele noastre ies în fața familiei și celor apropiați lui Paolo ”, spune Tim când a fost povestită la știri la final.

Tim și Tom Coronel au avut o performanță bună în etapa tristă de azi din Dakar

 

 

 

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

 

 

 

 

 

 

 

În timpul etapei, gemenii au avut puține cunoștințe despre incident și s-au concentrat pe propriile provocări. „În prima parte în dune, presiunea în pneuri a fost un pic prea mică. Anvelopa a ieșit de pe jantă și a trebuit să schimbăm roata în vârful unei dune din cauza asta ”, Tom privește înapoi singura problemă din timpul zilei. „În rest, totul a mers foarte bine, totul a fost destul de ușor. Dunele au fost din nou foarte frumoase, câteva lucruri ciudate aici și acolo, dar nu le-am lăsat să ne prindă. Să fiu sincer, etapa a fost de fapt un pic plictisitoare, totul a mers foarte bine. Însă, pericolul este acolo la colț, așa că rămânem concentrați. ”

Odată trecute dunele, au existat câteva trasee ultra-rapide: „Pedala la podea pe niște zone uriașe de nisip plat”, relatează Tim. „Mașina noastră a făcut exact 160 km / h. Mașinile din jurul nostru mergeau la 180 sau 190, așa că au putut să ne depășească destul de ușor. Cu toate acestea, în dune, am fost din nou mai buni și am urcat poziții. Bestia noastră pur și simplu nu este făcută pentru acele linii drepte, dar dacă aceste dune sunt un aperitiv a ceea ce este încă în depozit pentru noi, va fi o săptămână fantastică. Ce peisaj aici, de necrezut! ”

Tim și Tom Coronel au avut o performanță bună în etapa tristă de azi din Dakar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Faptul că mașina circulă destul de lin pe terenul accidentat îl face, evident, pe Tim foarte fericit: „Este magnific ceea ce sunt capabili să obțină cu ea, îi păcălește! Să lucrezi până târziu în fiecare noapte și să dormi puțin și totuși să te asiguri că este gata ca de fiecare dată, este într-adevăr minunat! ”

Mâine vom continua cu Etapa 8: Wadi Al Dawasir – Wadi Al Dawasir cu 474 de kilometri speciali. O excursie dus-întors spre sud, cu munți, canioane și, desigur, dune. Junkies-urile de viteză își pot bucura inimile cu o linie dreaptă de patruzeci de kilometri, pe un teren complet plat.

Sursa: GP24 Author, Adrian Gros
Photocredit: Tim & Tom Coronel
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24 Author, Adrian Gros

Latest Posts

Don't Miss